Games Workshop Üç Yeni Warhammer 40K Oyunu Duyurdu

Boltgun, Rogue Trader ve Warpforge

Games Workshop geleneksel Skulls for the Skull Throne Warhabmmer etkinliğinde iki yeni Warhammer 40,000 oyunu duyurdu.

Bunlardan ilki Warhammer 40,000: Boltgun. Retro FPS türündeki bu oyunda bir Space Marine rolünde galaksinin dört bir yanında görevlere gidecek ve Chaos güçlerine karşı mücadele edeceğiz. Oyunu geliştiricisi daha önce Mars Horizon, Achtung! Cthulhu Tactics ve Ogre gibi oyunlara imza atmış olan Auroch Digital.

Warhammer 40,000: Boltgun'ın 2023 içerisinde çıkması planlanıyor.

İkinci oyunumuz Warhammer 40,000: Rogue Trader. Geçtiğimiz günlerde Pathfinder: Kingmaker ve Pathfinder: Wrath of the Righteous ile Pathfinder'ı PC oyuncularıyla buluşturan Owlcat Games'in sıradaki oyununda uzaya çıkacağı ipucunu vermesinden yola çıkarak bunun bir Starfinder oyunu olabileceğini düşündüğümüzü söylemiştik. Owlcat Games tahminleri boşa çıkardı ve sürpriz biçimde Warhammer 40K evrenine adım attı! Elbette bu oyun da Owlcat Games'in diğer oyunları gibi klasik bir cRPG olacak ve açıkçası dünkü duyurular içerisinde beni en çok meraklandıran da bu oyun oldu.

Bu aynı zamanda Warhammer 40K evreninde geçecek ilk cRPG olma özelliğini de taşıyacak.

Üçüncü oyun ise oynaması ücretsiz bir kart oyunu olan Warpforge. Warhammer 40,000 evrenindeki tüm büyük fraksiyonları dijital kartlar olarak oyunculara sunacak olan oyunda savaşlar son derece ölümcül ve yüksek tempolu olacak.

Oyunun geliştiricisi Warhammer Horus Heresy: Legions'ı da geliştirmiş olan Everguild.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum