GDC 2019: Call of Duty Mobile Tanıtıldı!

Mobil oyun çağı...

Activision, Call of Duty serisini mobil platformlara taşımaya hazırlanıyor. San Francisco'da düzenlenen Game Developers Conference etkinliğinde tanıtılan Call of Duty Mobile, tanıdığımız CoD oynanışını telefonumuza/tabletimize sığdırmaya çalışacak.

Çinli dev Tencent ile birlikte üretilecek Call of Duty Mobile, iOS ve Android platformlarının ikisinde de oynanabilir olacak. CoD hayranlarının yakından tanıdığı Nuketown, Hijacked ve Crash gibi haritaların oynanabileceği mobil oyun bedava olacak.

Ön kayıtları açılan oyunun arkasında ise Tencent'in ödüllü stüdyosu "Timi" bulunuyor. PUBG Mobile'ın arkasındaki ekip, Unity motorunu kullanarak CoD tecrübesini mobil platformlarda yaşatmayı amaçlıyor.

Activision'ın Mobil kanadının patronu Chris Plummer: "Nihai bir FPS tecrübesini, şahane grafikler ve Call of Duty oynanışı ile yeni mobil oyunumuza sığdıracağız. Ekibimiz ile birlikte bu uzun soluklu serinin içerisindeki en sevilen haritaları, oyun modlarını, tanıdık karakterleri ve ikonik silahları mobil platformlara taşımış olacağız."

Tencent'in Kıdemli Başkan Yardımcısı Steven Ma ise şu ifadeleri kullandı: "Oynanış ve kalitesi ile ön plana çıkan Call of Duty oyunu üzerinde Activision ile birlikte çalışmak ekibimizi oldukça mutlu ediyor. Mobil oyunculara özel tasarımlarımız ile Call of Duty hayranlarının tamamının hoşlanacağı bir tecrübe yaratmayı amaçlıyoruz."

Activision, şimdilik sadece çoklu oyuncu modunu doğruladığı oyuna yeni modların ekleneceğini de belirtti. Oyunun arkasındaki ekibin geçmişteki işleri, Call of Duty Mobile'ın ileride bir battle royale moduna kavuşabileceğine de işaret ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum