Advertisement

Gears 5'in Senaryosunda, Eski Haritaların 50 Katı Büyüklüğünde Bir Bölüm Bulunacak

Neler diyorsunuz?

Merakla beklenen Gears 5'in gelişine artık günler kaldı. Oyunun son tanıtım etkinliklerini yürüten The Coalition ekibi, Gears 5'in şimdiye kadarki en büyük tek kişilik senaryoya sahip olacağının altını çiziyor. Öyle ki bu senaryodaki bir harita, eski Gears of War bölümlerinden 50 kat daha büyük olacakmış.

Stüdyonun başındaki isim Rod Fergusson, PAX panelinde yaptğı açıklamalar ile Gears 5 hakkında yeni bilgiler verdi. Haritaların büyüklüğünü vurgulayan Fergusson, oyuna gelecek yenilikleri de ballandıra ballandıra anlattı. Yeni oyun ile hayatımıza girecek "Jack" isimli robotun işlevlerini paylaşan yönetici, oyun içerisinde Jack'in gelişebileceğini de ifade etti.


Jack, oyuncuları gizleme özelliğine bile sahip olacak. Fergusson'a göre The Coalition'ın yeni oyun için yaptığı tasarım değişiklikleri sayesinde oyuncular istedikleri anda savaşa girebilecek. Bu da alışılagelmiş Gears of War deneyiminin değişebileceği anlamına geliyor.

Oyunun akışını kontrol edebilmek adına kullanabileceğimiz bir diğer aracımız ise Skiff olacak. Tek kişilik senaryoda bizi görevden göreve taşıyacak Skiff sayesinde yan görevler alabilecek, üzerimize alabileceğimiz silahları değiştirebilecek ve Jack için güncellemeler yapabileceğiz. 

Oyun 10 Eylül'de hem PC hem de Xbox One üzerinde çıkış yapacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum