Gears of War 4 Ücretsiz Denemeniz İçin Sizi Bekliyor

Haziran ayı (ve muhtemelen cüzdanınız) Gears of War 4 ile şenlenecek.

Senaryo oynanışını pek sevmesem de çoklu oyuncu modlarına bayıldığım Gears of War serisinin dördüncüsü ücretsiz deneme sürecine giriyor. 

GoW 4 oyunculara 10 saatlik bir deneme şansı verecek. Bu süre boyunca senaryonun ilk bölümünü oynayabileceksiniz ayrıca çoklu oyuncu modları olan Hordeve Versus'ta da ter dökebileceksiniz. Benden size tavsiye özellikle çoklu oyuncu modunu denemeniz çünkü insanı ne olduğunu dahi anlamadan başına bağlıyor.

9 Haziran'da başlayacak süreç 15 Haziran'da bitecek. Horde ve Versus çoklu oyuncu modlarına bütünüyle erişiminiz olacak. Deneme süresince kazandığınız başarımlar kayıt edilecek ve eğer oyunu satın alırsanız önceki başarılarınıza sahip olarak oyuna devam edeceksiniz. Yeni gelen oyunculara verilen garanti edilmiş karakterler, silah kaplamaları ve Horde yetenekleri de buna dahil. Güzel teklif değil mi? 

Deneme sürümünü deneme süresi boyunca dilediğiniz zaman indirebileceksiniz. Hiç Gears of War 4 oynamadıysanız bu bence harika bir fırsat. Adama GoW4 aldırır, baştan uyarayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum