Gears Stüdyosu The Coalition, Unreal Engine 5'li Teknoloji Demosuyla Göz Doldurdu

Yeni nesil deneyimler yolda

Epic Games'in The State of Unreal 2022 gösteriminde Unreal Engine 5'in resmi çıkışının gerçekleştirilmesiyle birlikte birkaç tane de teknoloji demosu izleme şansı elde ettik. Gears oyunlarıyla tanıdığımız The Coalition da demo hazırlayan stüdyolardan biriydi.

The Cavern, yani Mağara ismindeki bu video aslında ekibin şu an üzerinde çalıştığı bir oyunu temsil etmiyor, tamamen Unreal Engine 5 yeteneklerini gösteren bir teknoloji demosu. Ama daha önce de oyuna dönüşen teknoloji demoları gördük bolca, örneğin Quantic Dream'in Detroit'e dönüşen Kara teknoloji demosu gibi. Dolayısıyla ileride bu demonun da oyunlaştığını görürsek şaşırmayalım.

Microsoft ve The Coalition demo hakkında şunları söylediler:

"The Coalition'ın en yeni Unreal Engine 5 demosu olan The Cavern, on milyonlarca poligon içeren film kalitesindeki ögelerin nasıl gerçek zamanlı olarak çizildiğini ve grafik detaylarında nasıl 100x ileri gidildiğini gösteriyor. The Coalition'ın stüdyo teknik yönetmeni Kate Rayner'den ekibinin Epic Games ile iş birliğini, Unreal Engine 5 geliştirilme sürecini ve oyuncuların yeni nesil deneyimlerden bekleyebileceklerine dair bilgiler dinleyeceksiniz."

Teknoloji demosunda bir mağara (ya da zindan da diyebiliriz), açık dünya alanı ve bir de insan karakter bulunuyor. Bu karakter de yine Epic'in Metahuman teknolojisiyle hazırlanmış.

YORUMLAR
waltran
6 Nisan 2022 18:07

goz doldurdu dogru, gozlerimi visual artifaktlar ile doldurdu.

Parolamı Unuttum