Generation Zero'yu Oynamak Hafta Başına Kadar Ücretsiz

Pamuk eller klavyeye

Aslında bu tür haberler sırasında kampanyaları takip ettiğiniz takdirde ne kadar çok sayıda oyunu ücretsiz olarak oynayabileceğinizi fark edip duruyorum kendi adıma. Yani hani olur da "oyunsuz kaldım" diyebileceğiniz bir duruma düşerseniz, en azından o haftasonu birkaç gün boyunca deneyebileceğiniz bir ya da iki oyun mutlaka oluyor. Steam'de bu haftasonu ücretsiz oynayabileceğiniz oyunlardan biri de Generation Zero.

Systemic Reaction tarafından geliştirilip yayınlanan Generation Zero, pazartesi gününe kadar ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek. Ayrıca bu süre içerisinde oyunu beğenir de satın almak isterseniz %60 indirim de sizi bekliyor olacak.

Generation Zero İsveç'te geçen bir "hayatta kalma" oyunu, dünya robotlardan oluşan bir ordu tarafından istila edilmiş durumda. Siz de bu koşullar altında hem hayatta kalmaya, hem geri saldırmaya, hem de açık dünyadaki görevleri yerine getirerek hikayeyi anlamaya çalışıyorsunuz.

Oyun ilk yayınlandığında pek de başarılı değildi, Engin'in incelemesini okursanız bunun sebeplerini görebilirsiniz. Ama sonradan yine o yazıda da belirtildiği üzere hatalar giderilmeye, eksikler kapatılmaya, oyuna daha taze içerikler eklenmeye başladı ve oyun kendisini oldukça toparladı. Zaten bunu Steam'in incelemelerinde de görüyoruz, Bütün İncelemeler Karışık seviyede olsa da En Son İncelemeler Çoğunlukla Olumlu olmuş. Yani bu türü seviyorsanız bir göz atmanızda fayda var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum