Genshin Impact Tutkunuzu Razer'ın Özel Serisi İle Gösterebilirsiniz

Paimon logolu bir oyuncu koltuğuna ne dersiniz?

Çıkış yaptığı günden beri bir çılgınlığa dönen Genshin Impact, şimdi de Razer ile işbirliği yapıyor. Daha önce farklı farklı markalarla çalışan MiHoYo ekibi, bu kez oyuncu ekipmanları dünyasının yıldızlarından Razer ile el sıkıştı. Genshin Impact kaplamalı ürünler, pek çok oyuncuyu memnun edecek gibi görünüyor.

Örneğin Razer'ın Iskur X modelinin üzerine giydirilen Genshin Impact döşemesi dikkat çekici. Arkasında Paimon amblemi bulunduran modelin her köşesinde, Genshin Impact'in hayali dünyası Teyvat'a ait rünler mevcut. Koltuğu satın almanız halinde oyundaki hesabınıza da 500 Primogem, 20 Hero's Wit ve 100.000 Mora ekleniyor.

Fare ise Razer'ın Deathadder V2 Pro modelini temel almış. Koltuk ile aynı renkteki model yine Genshin dünyasına ait işlemeler içeriyor. Fareyi satın almanız ile birlikte 200 Primogem ve 80.000 Mora yükleniyor hesabınıza. Mousepad ise yine Razer'ın halihazırda satın alabileceğiniz ürünlerinden olan Goliathus Medium'un ta kendisi, bir farkla, üzerinde Paimon yer alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum