Genshin Impact'ten Devasa Bir Sızıntı Geldi

Yeni karakterler ortaya çıktı

Genshin Impact'in yeni güncellemesi 18 Ocak'ta geliyor. 3.4 versiyonuna güncellenecek oyun böylece Sumeru güncellemesinin tam ortasına gelmiş olacak. Fakat ortaya çıkan yeni sızıntılar, oyunun yeni bölgesinin karakterlerini gözler önüne seriyor. İnternette maalesef hiçbir şey gizli kalamıyor...

Hatırlayanlar olacaktır, Liyue ve Inazuma karakterleri de çok önceden sızdırılmıştı. Bu durum da bu ikiliye bir hayli benziyor. Sızdırılan görüntülerde daha önce görmediğimiz 10 farklı karakterin varlığını öğreniyoruz. Bu yeni karakterlerin ne zaman oyuna ekleneceği ise merak konusu.

Karakterlerin tasarımları ise birbirinden farklılaşıyor. Örneğin bir grup çok daha resmi kostümlere sahip iken, bir diğer grup steampunk tasarımları ile dikkat çekiyor. 

Genshin Impact'in önemli sızıntı habercilerinden olan Mero da Twitter üzerinden yaptığı açıklamada karakterlerin tamamının Fontaine güncellemesine ait olmadığını belirtmiş. Bu karakterlerin bazıları, oyunun ilk bölgesi olan Mondstadt'a ait. Mero, bu bölgeye güncelleme geleceğini de ifade ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum