Geoff Johns, HBO Max İçin Green Lantern Dizisi Yapacak

Seçilecek en iyi isim

Beyaz perdede beklediği başarıyı yakalayamayan DC, yayın servisi savaşlarına oldukça sağlam bir şekilde hazırlanıyor. Disney+'nın Marvel dizilerine karşılık HBO Max'ın DC dizileri de oldukça kaliteli bir şekilde geliyor. Son gelen haber ise özellikle çizgi roman hayranlarının yüzünü epey güldürecek. DC'nin son dönemlerdeki en başarılı yazarlarından Geoff Johns yeni yayın servisi için Green Lantern Corps dizisinin  yapımcılığını üstlenecek. 

Geoff Johns'un kendi yapım şirketi olan Mad Ghost Productions'ın yapımcılığını üstleneceği dizide Green Lantern hikayeleri oldukça ciddi bir şekilde ele alınacak. Yeşil Fenerlerin en kaliteli kötülerinden olan Sinestro'nun da büyük role sahip olacağı dizide Geoff Johns'un yer alması ise hepimiz için büyük bir şans. Green Lantern'ın en popüler olduğu dönemde serinin yazarlığını yapan ve belki de Lantern külliyatının en başarılı dönemini geçirmesini sağlayan Johns, şüphesiz DC adına bu diziyi yapabilecek en donanımlı isimdi. HBO'nun bu doğru politikası umarım bizlere kaliteli bir dizi olarak da geri dönüş yapar. 

Geçtiğimiz dönemlerde Titans, Young Justice, Stargirl ve The Flash dizilerinde de senarist olarak görev alan Geoff Johns söz konusu DC yapımları olunca kendini tutamıyor. Tabii aynı zamanda çizgi romanlara da devam eden usta yazar bir noktada DCEU'nun Kevin Feige'i olma yolunda ilerliyor gibi gözüküyor. Tabii Johns'un tarih boyunca neredeyse her DC karakterine birkaç hikaye yazdığını da düşünecek olursak başarılı olma potansiyeli çok yüksek gözüküyor. Artık bundan sonra hayranlar tarafından "DC'nin en büyük düşmanı" olarak nitelendirilen Warner Kardeşlerin yeni dönemde Geoff Johns'a daha fazla özgürlük tanıması gerekiyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum