George R.R. Martin Üç Yeni Game of Thrones Yan Dizisinin Sorunsuz İlerlediğini Söyledi

Kitaplar ne alemde?!

Game of Thrones dizisi şüphesiz televizyon kültüründe bambaşka bir sayfa açtı. 8 senedir devam eden dizi bu sene finalini yapacak. Dizinin sekizinci sezonu aslında çok güzel başlamıştı, özellikle ilk iki bölüm beğeni toplamış ama sonraki bölümlerle eleştiriler de ardı ardına gelmişti.

Dizinin yan serilerinin iptal olabileceği söylentileri yakın zamanda sosyal medya ve internet sitelerinde sıkça karşımıza çıkıyordu. Bu duruma George R.R. Martin tarafından açıklık getirildi. HBO'nun Game of Thrones yan serileriyle ilgili konuşan R.R. Martin, "Okuduğunuz her şeye inanmayın. İnternet haberleri genellikle güvenilir değil. Hali hazırda beş farklı Game of Thrones dizisi HBO tarafından hazırlık aşamasındaydı (yan seri kelimesini pek sevmiyorum) ve bu dizilerin üç tanesi harika bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. The Long Night dizisinin çekimlerine yıl sonunda başlanacak, ayrıca diğer iki dizi de halen yazım aşamasında ama bitirmeye yakınız. Bunlar ne hakkında mı? Bunu söyleyemem. Fakat belki bazılarınız Fire & Blood'un bir kopyasını alıp kendi teorileriyle karşıma çıkar" dedi.

HBO'nun bu kadar başarı sağlamış Game of Thrones'tan kolay kolay vazgeçeceğini tabii ki de sanmıyorduk. Ben şahsen özellikle GoT gibi epik dizilerin tadında bırakılması taraftarıyım, peki siz mümkün olabildiğince fazla Game of Thrones dizisini izleyebilmek mi isterdiniz?

Parolamı Unuttum