George R.R. Martin, Game Of Thrones'da En Sevmediği Sahneyi Açıkladı

Tahmin bile edemeyeceksiniz...

Finali ile pek çok kişi hayal kırıklığına uğratan Game of Thrones, serinin yazarı George R.R. Martin sayesinde yeniden gündemde. GoT serisinde sevmediği sahneler hakkında açıklamalar yapma ihtiyacı hisseden R.R. Martin, spesifik olarak “en az sevdiği” sahneyi Entertainment Weekly mikrofonlarına anlatmış.

Fakat bu sahnenin tahmin edebileceğiniz 10 sahne arasında bulunmadığına eminim zira bahsi geçen sahne dizinin ilk bölümlerinde karşımıza çıkıyor. R.R. Martin’in hiç sevmediği bu sahnenin, Kral Robert Baratheon’ın av sahnesi olduğunu belirtiyor.

8 sezon içerisinde en sevmediği sahnenin Kral Baratheon’ın ava gidişi olduğunu vurgulayan yazar, kitapta avın detaylarını vermediğini ifade etmiş. Dizide Robert’ın dört kişilik bir ekip ile ava çıktığını hatırlatan R.R. Martin, “bu sahneyi kitapta yazmış olsam çok daha şaşaalı bir av grubu anlatırdım” ifadelerini kullanmış.

Köpekler, avcılar ve çok daha fazlasının olması gerektiğini sözlerine ekleyen R.R. Martin, Game of Thrones’un ilk sezon bütçesinin düşük olduğu için bu sahneyi affettiğini de belirtmiş.

Peki ama sayın R.R. Martin son sezonu izlememiş olabilir mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum