George R.R. Martin, Game of Thrones'un 4. Sezonundan Sonra Diziden Kopmuş

Zaten dizinin gidişatından endişeliydi

Game of Thrones serisinin yaratıcısı George R.R. Martin, New York Times'a verdiği röportajda Game of Thrones dizisinin tartışmalı son sezonlarına da değindi ve dizinin. 4 sezonundan sonra "diziden koptuğunu", özellikle de son iki sezonda hiç yer almadığını açıkladı. Zaten dizinin son iki sezonu işlerin iyice koptuğu iki sezon olarak hafızalardaki yerini koruyor.

Martin dizinin ilk dört sezonuna müdahil olan bir isimdi, ama 5 ve 6. sezonlarda ve özellikle de 7 ve 8. sezonda tamamen işin dışında kaldığını söylüyor.

Martin bu durumu açıklamasını isteyen soruya da "bunu Dan ve David'e sorun" diyerek cevap vermiş. Bahsettiği isimler Game of Thrones dizisinin yürütücüleri D.B. Weiss ve David Benioff.

Dizinin 5. sezonu kaynak eser olan romanlardan kopmaya başladığı noktaydı ve sonrasında da kendisine tamamen farklı bir yol çizdi.

Zaten Martin de 5. sezondan sonra dizinin gittiği yoldan endişeli olduğunu söylemiş, "benim şablonumu takip etmiyorlar" demeye başlamıştı. İlk sezonlar George'un çizdiği yol haritasına göre ilerlerken beşinci sezonla birlikte ciddi sapmalar başlamıştı.

Tabii George R.R. Martin hala daha yeni kitabı yazacak da hikayeyi nereye götüreceğini öğreneceğiz, ölme eşeğim ölme.

YORUMLAR
waltran
12 Ağustos 2022 12:23

yok oyle ben koptum diye bu rezillikten yirtmak martin efendi.

madem vermeseydin yayin haklarini, 

bu rezillik senin.

allalla
11 Ağustos 2022 18:22

paragöz dombilinin parası bitti herhalde, ağlıyor.

sen önce serinin kitaplarını bitir!

paraları cukkalarken, dizi mahvedilirken; "paramı alırım, dandik senaryoyu onaylarım heleluya" diyordun!

GoT projeleri ardı arkasına iptal edildi. oh, çok da iyi oldu.

Parolamı Unuttum