Ghost Recon Wildlands'e Sam Fisher Konuk Oluyor

"Gece görüşü açıldı efendim."

Ubisoft multiplayer oyunlarını yeni içeriklerle güncel tutmaya devam ediyor. Bu kez eski bir isim Ghost Recon Wildlands'e konuk oluyor. Tom Clancy'nin en iyi isimlerinden Splinter Cell'in ana karakteri Sam Fisher meşhur gece görüşü gözlüğüyle beraber Ghost Recon Wildlands'in Special Operations-1 ismindeki oyuna bu sene gelecek toplam dört yeni içerikten ilkinde yer alacak.

Ubisoft'un açıklamasına göre gizli bir CIA ajanı çok gizli olan bilgileri Santa Blanca'ya satmak için Bolivya'ya gelmiştir. Amacımız emektar Sam Fisher'a yardım ederek bu ajanı engellemek. Bunu yapmak içinse La Cruz'a yolculuk yapmak gerekecek. Görevi başarıyla tamamladığınız takdirde ödül olarak Sam Fisher'ın gece görüşü gözlüğünü ve yeni proximity mayınını alacaksınız. Ancak bu ödüller sadece 16 Mayıs'a kadar kazanılabilir olacak.

Special Operations-1 görevi bugün gelecek olan güncellemeyle itibaren aktif olacak. Görevi bireysel olarak oynayabileceğiniz gibi dört kişi beraber de oynayabileceksiniz. Ubisoft'a göre bu görev oyunun en zorlarından biriymiş. Sam Fisher'ın gözlüğünü bedavaya almayı beklemiyordunuz herhalde?

Güncellemeyle beraber aynı zamanda yeni bir sınıf da oyuna dahil olacak. Echelon Assault Sınıfı SC-4000 Assault Rifle, Proximity Mayını ve Sonar Pulse'a erişebilecek. Sonar Pulse yakın mesafelerde duvar arkasını görebilmeyi sağlıyor.

Güncelleme AMD ekran kartlarına da iyi gelecek. Oyunun performansında %10'a varan bir iyileşme olacak. Oyuna aynı zamanda Marksman'lar için Hollow Point Ammo isminde yeni perk de eklenecek. Bu perk ile beraber yapay zeka olan takım arkadaşlarımızın kıyafetlerini değiştirmek mümkün olacak.

> Ghost Recon Wildlands'e İkinci Yıl İçerikleri Geliyor

Ubisoft, Ghost Recon Wildlands'i, güncellemenin şerefine 12-15 Nisan tarihleri arasında ücretsiz yapıyor. Bu tarihlerde oyunun her türlü içeriğini deneyebilirsiniz. 23 Nisan'a kadar da %67 indirimli olarak oyunu satın alabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum