Ghostbusters: Afterlife Devam Filmine 2023'te Kavuşuyor

Artık arayacak yeni bir ekibimiz var

Jason Reitman'ın köklerine bağlı kalarak yeniden hayata döndürdüğü Ghostbusters serisi hayalet avlamaya devam edecek. Sony'nin haklarını elinde bulundurduğu marka yeni nesil Hayalet Avcıları ile yola devam kararı aldı. Ghostbusters: Afterlife'ın devam filmi 2023 yılında vizyona girecek. 

Bu ayın başlarında dünya Hayalet Avcıları Günü etkinlikleri sırasında yönetmen Reitman ve senarist Gil Kenan müjdeli haberi vermişti. Afterlife'ın devam filminde bu kez orijinal filmlerin geçtiği yer olan New York'a geri döneceğiz ve itfaiye binasındaki direklerden bir kez daha kayarak hayaletlerin peşinde koşacağız.

2021 yılının Kasım ayında vizyona giren Afterlife, pandemi etkilerine rağmen dünya genelinde 200 milyon doların üzerinde bir gişe geliri elde etmişti. Sony'nin performansından epey memnun olduğu Ghostbusters'ın yeniden New York'a dönecek olması da hayranlar için ayrı bir heyecan kaynağı. Orijinal serinin yönetmeni ve Jason Reitman'ın babası Ivan Reitman bu yılın başında aramızdan ayrılmıştı, devam filmi onun mirası adına da özel bir anlam taşıyacak. 

Şimdi akıllarda Manhattan sokaklarında viraj alan Ecto-1 ile birlikte orijinal ekibin de yeniden geri dönüp, dönmeyeceği sorusu var. Afterlife bu konuda yürek ısıtıcı bir geri dönüşe imza atmıştı. Bill Murray dahil orijinal ekibin bir araya gelmesi yine mutluluk verici olabilir. Ancak Bill Murray içni işler an itibariyle biraz sıkıntılı zira usta aktör Being Mortal filmiyle uğraşıyor. 20 Aralık 2023'te vizyona girecek olan Afterlife 2'den ilerleyen dönemlerde daha kesin bilgiler öğreneceğiz gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum