Illfonic, Yeni 4'e 1 Oyunu Ghostbusters: Spirits Unleashed'i Duyurdu

Friday the 13th: The Game'in yapımcısından

Friday the 13th: The Game ve Predator Hunting Grounds'un yapımcısı Illfonic, yeni 4'e 1 çok oyunculu oyunu Ghostbusters: Spirits Unleashed'i duyurdu.

Oyunda oyuncular dört Hayalet Avcısı'ndan biri rolünde birlikte oynayacaklar ve hayaleti yakalamaya çalışacaklar. Hayalet olan oyuncu ise uçabilecek, ışınlanabilecek, nesnelerin içine girebilecek ve kendine yardımcı minyonlar çağırabilecekler.

Oyuncular Hayalet Avcısını ve hayaleti kişiselleştirebilecek, ekipmanlarını ve yeteneklerini geliştirebilecekler.

Yani bana sorarsanız kulağa öyle çok da eğlenceli gibi gelmiyor ama oyun çıktığında nasıl tepkiler alacağını birlikte görürüz. Oyunun çıkış tarihi yılın son çeyreği olarak açıklandı ve tüm platformlar arasında oynanışı destekleyecek. PC'de Epic Games Store'a özel olacak oyun PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için de çıkacak.

Oyunun yayınlanan ekran görüntülerinden kullanılacak olan hayalet avcılarının orijinal karakterler olduğu görülüyor ama film kadrosundan bazı isimler de sesleri ve görüntüleriyle oyunda olacaklar. Winston Zeddemore'u canlandıran Ernie Hudson ve Ray Stanz'i canlandıran Dan Aykroyd bunlardan ikisi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum