Gina Carano The Mandalorian'dan Kovuldu!

Göstere göstere kariyerini yaktı

Star Wars adına son dönemlerde çıkan en güzel şey The Mandalorian dizisi. İki sezonunu büyük keyifle izlediğimiz diziden üçüncü sezon haberlerini beklerken gündeme bomba gibi bir haber düştü. Dizide Cara Dune karakterini canlandıran Gina Carano, Lucasfilm tarafından diziden ve ileriki Star Wars işlerinden tamamen uzaklaştırıldı. 

Aslında bu kararın geleceği uzun zamandır belliydi. Gina Carano'nun sosyal medya paylaşımları hayranlar tarafından da çok büyük tepki görüyordu. En son yaptığı Nazi dönemi benzetmesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Oyunculuk kariyerinden önce MMA'da izlediğimiz Carano daha önce hem ABD seçimlerine hile karıştığına hem de maske takan insanlara yönelik küçümseyici gönderiler paylaşmıştı.

The Hollywood Reporter ise olaya başka bir boyuttan yaklaştı. İsimlerini vermedikleri bir kaynaktan gelen habere göre Lucasfilm yaklaşık iki aydır Gina'yı kovmak için bir neden arıyormuş, son gönderisi de bu durum için istenilen fırsat oluşmuş. İşin tuhaf kısmı ise bundan yaklaşık üç ay önce Lucasfilm'in başrolünde Cara Dune'un yer alacağı bir yan dizi için ön hazırlıklara başlamış olması. Gina Carano için kariyeri bir anda tepetaklak bir hal aldı, bu noktadan sonra oyuncunun ne tür yapımlarda rol alacağı ise büyük merak konusu. 

YORUMLAR
Kaan
11 Şubat 2021 16:54

Amerikada BLM gösterileri yapılırken hanımefendinin devamlı yorumsuz olarak maymun videosu ve maymun resimleri atmışlığı var. Sonra maymunlu paylaşımlarını sildi. 

Feyling
11 Şubat 2021 15:57

Ellerine geçirdikleri her platformda Nazi Almanyası gibi eziliyoruz, hiç konuşamıyoruz :( diye susmak bilmeyen sağcıların böyle kendilerini ele vermesi çok güzel. Hayır bi de kalıbıyla yüzüyle güzel bi nefesti televizyonda. Kendi bacağına sıkmaya ne gerek vardı lel.

Parolamı Unuttum