Advertisement

Gloomwood'un Ertelendiğini Malcolm McDowell Duyurdu

Cameo'nun nimetleri

New Blood Interactive'in Thief benzeri yeni gizlilik-aksiyon-FPS oyunu Gloomwood kısa bir süreliğine ertelendi. Normalde oyunun 16 Ağustos'ta erken erişime gireceği açıklanmıştı ama dün gelen yeni açıklama, bu tarihin 6 Eylül'e ertelendiğini gösteriyor.

Üstelik açıklamayı yapan da ünlü İngiliz aktör Malcolm McDowell. McDowell'ın rol aldığı ünlü filmleri saymakla bitiremeyiz: Star Trek: Generations, A Clockwork Orange, Caligula bunlardan sadece bir kaçı. Kendisi video oyun dünyasında da çok kez görev yapmış bir isim, Wing Commander 3 ve 4, Fallout 3, God of War 3 ve The Elder Scrolls Online gibi oyunlarda rol almıştı.

"Dünyanın dört bir yanındaki Gloomwood hayranlarına sesleniyorum. Bu oyunu yapan elemanlar bu kısa gecikmeden dolayı özür diliyorlar. Evet, doğru. Ama bu sadece birkaç haftalık bir gecikme. Tanrı aşkına, o kadarcık bekleyebilirsiniz" diyor McDowell.

"O esnada güzel bir bardak çay için. Neyse, dinleyin Gloomwood hayranları, heyecanlanmaya hazır olun - birkaç hafta içinde oyuna kavuşacaksınız ve kavuştuğunuzda da bayılacaksınız." diye de devam etmiş ünlü aktör.

Tabii ki Malcolm McDowell ile Gloomwood'un organik bir bağı yok. Ünlü isimlerden kişiselleştirilmiş mesajlar satın alabildiğiniz Cameo sitesinde yer alan oyunculardan biri olan McDowell'ı isterseniz siz de istediğiniz mesajı okuması için 'kiralayabilirsiniz' :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum