God of War'da Viking Görmeyi Umuyorsanız Hayal Kırıklığına Uğrayacaksınız

Oyun Vikingler'den önceki bir dönemde geçecekmiş...

 Eğer yeni God of War oyununda efsane Viking Savaşçıları'nı falan görmeyi planlıyorduysanız kötü bir haberim var, oyunun yapımcısı bu iddiaları resmi Twitter hesabı üzerinden yalanladı.

Ya da yalanladı demeyelim de böyle bir şeyin mümkün olmadığını, çünkü oyunun Viking döneminden önce geçtiğini söyledi. Twitter'dan yaptığı açıklamalarda bizi oyun hakkında kısa kısa bilgilendiren Cory Barlog, bu sefer de bir hayranın sorduğu soruyu yanıtsız bırakmadı, ancak bazılarımızın hayallerine de baltayı vurdu tabii. Özellikle Vikings dizisinin de popüler olmasıyla bu dizideki ünlü savaşçı isimleri de oyunda görmeyi bekleyen önemli bir kitle vardı. Ancak Barlog, yaptığı açıklamayla oyunun Vikingler'in yaşadığı dönemden çok daha öncesini konu aldığını söyledi. 

god-of-war-vikingler-yok-twitter

Yani Ragnar'ı Björn'ü görmeyi umuyorduysanız ne yazık ki bu iki karakteri de göremeyeceğiz. 2017'de çıkmasını beklediğimiz ve umduğumuz God of War'un İskandinav Mitolojisi'ni konu alacağını biliyorduk, ancak bu biraz umutlarımıza darbe oldu gibi sanki.

> Kratos'un Oğlunun Adı Açığa Çıktı

> E3 2017'de Yer Alması Kesinleşen Oyunlar Listesi

Yine de kaliteli bir God of War oynayacağımıza ve hikayenin de serinin diğer oyunları kadar ilgi çekici olacağına dair büyük bir inancım var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum