God of War Ragnarok, 2022’ye Ertelendi

Beklendiği gibi oldu

God of War Ragnarok, geçtiğimiz yıl duyurulurken sadece bir logo paylaşılmıştı. Sonrasında da zaten herhangi bir paylaşım gelmedi, oyuna dair bir şey gösterilmedi. Böyle olunca da oyunun başlangıçta duyurulduğunun aksine bu yıl çıkamayacağını düşünmeye başlamıştık, düşündüğümüz gibi de oldu.

Santa Monica Studio’nun Twitter hesabından yapılan paylaşımla God of War devam oyununun (bu arada oyunun adı halen resmi olarak ilan edilmiş değil) ertelendiği duyuruldu. Paylaşılan metinde en üst kalitede bir oyun deneyimi sunmaya, bir yandan da geliştirici ekibin, iş ortaklarının ve ailelerinin sağlıklarını korumaya odaklandıkları, bunun bir sonucu olarak da oyunun çıkış takviminin 2022’ye kaydırıldığı ifade ediliyor.

Bu arada, PlayStation Blog’ta Hermen Hulst ile gerçekleştirilen bir röportaj paylaşıldı ve yeni God of War’un PS4’e de geleceği teyit edilmiş oldu. Yani yine tahmin edildiği üzere, oyunun PS5'le sınırlı kalmayacağı da kesinleşti.

Başta da belirttiğim gibi aslında bu erteleme çok da beklenmedik bir şey değildi. Ne diyelim, geç olsun güç olmasın. Yine de önümüzdeki günlerde Sony tarafından  gerçekleştirilecek etkinliklerde en azından oyuna dair düzgün bir şeyler gösterilmesini ve artık oyunun adının da ilan edilmesini umut ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum