Advertisement

God of War Ragnarök, Oyun Süresini İkiye Katlamış

Daha çok yan görev, daha uzun oyun süresi

2018 yılı benim için çok da iyi başlayan bir sene değildi. Ama kırılma yaşadığım noktalardan birisi Nisan ayında God of War’un gelişi olmuştu. Hem de öyle bir kırılma ki, anlatılmaz yaşanır cinsinden bir şeydi benim için. Dört gözle beklediğim bir oyundu zaten, ön sipariş vermiştim. Çıkar çıkmaz oyunun başına oturdum ve 2 gün boyunca sağım solum, dört bir yanım Kratos ve Atreus ile doldu resmen. 20-25 saatin sonunda, gayet mutlu, huzurlu bir oyun sever olarak kalktım ekranın karşısından.

Şimdi devam oyunu geliyor, yine dört gözle bekliyoruz. Oyun severlere aynı tecrübeyi yaşatacağından hiç şüphem yok. Ama bu sefer bu tecrübeyi biraz daha uzun tutmuş yapımcılar, iyi de olmuş, tadına doyulmuyordu çünkü :)

Tom Henderson, GoW Ragnarök’ün oyun süresiyle ilgili bazı bilgiler paylaştı. Buna göre, oyunun tamamını bitirmek 40 saat civarında bir süre alacakmış. Henderson, ana hikâyenin 20 saat kadar süreceğini, bunun 3,5 saatlik bir kısmının sinematiklerden oluştuğunu, yan görevleri bitirmek için de yaklaşık olarak bir 20 saate ihtiyaç duyulacağını, bu süreninse sadece 1 saatinin ek sinematiklerden oluştuğunu söylüyor. Sonuç olarak; yan görevlerle oyunun süresi ikiye katlanıyor diyebiliriz.

God of War’un gelişine artık 1 ay kadar bir vakit kaldı, 9 Kasım’da oyun severlerle buluşacak. Dört gözle bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum