God of War: Ragnarök'ün Çıkış Tarihi Açıklandı!

Mjolnir almak için kredi çekmek çok mu abartı olur?

Bu yılın PlayStation adına son büyük bombası God of War: Ragnarök olacak. 2023'e ertelendi mi? Bu yıl kesin geliyor mu? gibi soruların ardından artık resmen Ragnarök'e kavuşma tarihimizi biliyoruz. 9 Kasım günü, Baba Kratos ve Oğul Atreus ile birlikte dokuz diyarın çöküşüne tanıklık edeceğiz. 

Oyunun çıkış tarihi 30 saniyelik bir sinematik fragman ile duyuruldu. Kratos'u ve Atreus'u yeniden aksiyon içerisinde gördüğümüz fragman heyecanı yükseltmeyi başardı. 9 Kasım tarihinin resmen açıklanmasıyla birlikte oyundan yeni görüntüler de görücüye çıktı. Santa Monica Studio yeniden bir başyapıta hazırlanıyor gibi gözüküyor.

Sadece tarih duyurusu değil tahmin edebileceğiniz üzere çok sayıda farklı God of War: Ragnarök sürümü için de ön sipariş süreci başladı. Öncelikle ilk pakedimiz olan Launch Edition'ı ön sipariş veren kullanıcılar Kratos Risen Snow Armor ve Atreus Risen Snow Tunic eşyalarına indirilebilir içerik olarak ulaşabilecek.

Digital Deluxe Edition ile birlikte paketlerin içeriği de artmaya başlıyor. Deluxe sürümümüz bu kez Kratos ve Atreus'a Darkdale esintilerini getirecek. Kratos için Darkdale Armor, Atrues için ise Darkdale Attire kozmetik eşyası indirilebilecek. Tabii ki imkanlar bununla da sınırlı değil. Ayrıca Kratos'un baltası için Darkdale sapı ve bıçakları için Darkdale tutamaçları da pakede dahil olacak. Son olarak Digital Deluxe sahipleri Dark Horse'un mini dijital sanat kitabı, PlayStation Avatar seti, özgün bir PlayStation 4 teması ve God of War: Ragnarök'ün resmi soundtrackine erişebilecek.

İşlerin somutlaşmaya başladığı Collector's Edition ise hayranların kalbini kazanmayı başardı. Digital Deluxe Edition'daki tüm bonusların yanı sıra 16 inçlik bir Mjolnir replikası, 2 inçlik iki Vanir ikizleri işlemeleri, Cüce işlemeleriyle bezenmiş bir zar seti, Knowledge Keeper'ın sandığı (ki set bunun içerisinde geliyor) ve İÇERİSİNDE OYUN DİSKİ OLMAYAN BİR Steelbook kutusu elde edecekler. 

God of War: Ragnarök'ün en büyük paketi ise Jotnar Edition ismiyle karşımıza çıkıyor. Bu set Collector's Edition'ın ve önceki paketlerin tüm içeriklerini kapsıyor. Ancak burada Cüce işi zar seti yerine Brok'un zar setiyle karşılaşıyoruz. Yggdrasil'in kumaş haritası da Jotnar'a özgü eşyalardan birisi. Şahin, Ayı ve Kurt sembollerini içeren bir broş seti ve Efsanevi Draupnir yüzüğü de Jotnar'ın bonuslarından. Şüphesiz Jotnar edisyonunun diğer paketlerden en büyük farkı ise 7 inçlik Vinyl'i. Bear McCreary'nin yaptığı müziklerden iki tanesini içerecek olan bu plak gerçekten koleksiyona değer katacak gibi gözüküyor. Jotnar Edition'ın içerisinde de yine oyun diski bulunmuyor, Collector's Edition da olduğu gibi size verilen kod ile oyuna erişebileceksiniz.

Tüm bu setlerin resmi olarak ön siparişe çıkış tarihi ise 15 Temmuz olarak açıklandı. Collector's Edition ve Jotnar için PlayStation bir de kutu açılış videosu hazırladı. Videoda Thor'u seslendiren Ryan Hurst'ün yer alması da Mjolnir'e ayrı bir hava katmayı başarmış. Oyundan gelen yeni görüntülerin bir kısmına ve kutu açma videosuna aşağıda göz atabilirsiniz. Yaklaşık 4 ay sonra PlayStation 4'ün son demlerini yaşayabilmek için Ragnarök'ü sabırsızlıkla bekliyorum. 

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
10 Temmuz 2022 13:40

oyundaki veled sevimsizdi ergenleşince daha sevimsiz olmuş

Parolamı Unuttum