God of War'un 2017'de Çıkacağına Dair Yeni Bir Kanıt Var!

Kratos'un kendisi öyle diyor.

 Yeni God of War hakkında haber beklemekten, sağda solda ipucu ve kanıt aramaktan yorulmadık ve yorulmayacağız, ama lütfen Sony sen de artık duruma bir el at. Efendime söyleyeyim yeni bir poster olur, bir fragman olur, yeni bir oynanış videosu olur... 

Bu yıl çıkmasını beklediğimiz ve umduğumuz God of War ile ilgili yeni bir detay var. Oyunun baş kahramanı Kratos'u seslendiren Christopher Judge'ın resmi Twitter hesabından alıyoruz haberi. Ünlü bir seslendirme sanatçısı olan Judge, Twitter hesabının açıklama kısmına KRATOS - GOD OF WAR (2017) ifadesini eklemiş. Yani resmi bir kanıt sayılmaz belki, ancak Kratos'u seslendiren ismi de bir kaynak olarak göstermekte sakınca göremedim. Tabii bunu "kesinlikle 2017'de çıkacak" şeklinde algılamamak lazım.

god of war christopher judge

Neyse ki bizi umutlandıran tek detay bu değil. Aynı zamanda bu ayın ortalarında, İspanya'da babalar günü kutlamaları sırasında Kratos ve oyundaki oğlu Atreus'un yan yana olduğu devasa bir posteri görmüştük. Hatırlamayanlar için hemen aşağı bıraktım. Posterde ne yazdığını merak ediyorsanız onu da çevirelim, Atreus "Benim babam seninkini döver" diyor. İtiraz edebilecek olan var mı? 

god of war ispanya

Oyunun aslında oynanabilir sürümlerinin olduğunu biliyoruz. God of War'un yönetmeni Cory Barlog, aralık ayında Twitter'dan bunu resmen duyurmuştu. Oyunun baş geliştiricileri ile birlikte baştan sona oynadıklarını söylemiş ve bizi umutlandırmıştı. Bakalım Sony Santa Monica, 2017'nin sonu gelmeden oyunu bizlere sunabilecek mi? Umarım yakın zamanda bizzat Sony bizimle yeni bilgiler paylaşır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum