God of War’un Yaratıcısı David Jaffe, Tek Kişilik Bir Korku Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Jaffe, bu sefer nasıl bir oyunla gelecek bakalım...

David Jaffe, oyun endüstrisinin en bilindik oyun geliştiricilerinden birisi. Twisted Metal ve God of War gibi başarılı serilerle tanıyoruz kendisini. Buna karşın, son oyunu Drawn to Death ile beklenen başarıya ulaşamayıp, stüdyosunu kapatmak durumunda kalmıştı.

Ama bu durum, oyun geliştirmekten alıkoymuyor kendisini. Geçtiğimiz günlerde bir haberimizde de yer verdiğimiz üzere tek kişilik hikaye odaklı bir oyun üzerinde çalışıyor. Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla da bunu bir kez daha ifade etmiş oldu kendisi:

Paylaşımlarında; tek kişilik bir korku oyunu üzerinde çalışmakta olduğunu, oyun içi hikaye alnlatımı ile ilgili yeni bir şeyler denediğini ve bunun hoşuna gittiğini, üzerinde çalıştığı şeyi henüz kimseye göstermediğini, dolayısıyla projesi için herhangi bir fon bulmasının da söz konusu olamadığını, paylaştığında belki herkesin bu oyundan nefret edebileceğini ve kimsenin bu oyunu yapmak istemeyeceğini, belki de tam tersi, bir sonraki büyük olayın bu oyun olabileceğini, ama şu aşamada hiçbir şeyden emin olamadığını söylüyor Jaffe. Ve özellikle ekliyor, "tecrübe düzeyiniz ne olursa olsun, oyunun sizler için korkutucu olacağı anlar olacak"

Söz konusu David Jaffe olunca, ister istemez merak ediyorsunuz ortaya nasıl bir oyunun çıkabileceğini. Umarım fikirlerini en kısa sürede uygulamaya geçirir ve bizlere güzel bir oyun tecrübesi daha yaşatır. Takipteyiz.

Parolamı Unuttum