Godfall'dan 'Silvermane' Fragmanı Geldi

Maalesef oynanış görüntüleri bulunmuyor

Yeni nesil konsollara ait olacağı açıklanan ilk oyunlardan biri olan Godfall, yayınlanan fragmanlar ile heyecanımızı yükseltmeye devam ediyor. Yapımcı Counterplay Games ekibi, bu kez kısa bir fragman yayınlayarak "Silvermane" adı verilen sınıfın tasarımını gösterdi.

Maalesef bu video içerisinde oynanış görüntüleri bulunmuyor. Öte yandan karakterin dizaynına yakından bakış atabiliyoruz. Zırh tasarımı ve uzun saçları ile bir aslanı andıran Silvermane, fragmanın sonunda kükremeyi de ihmal etmiyor.

Video kısa olsa da Godfall'un hala geliştirilme sürecinde olduğunu bilmek güzel. Bildiğiniz üzere coronavirüs salgını pek çok yapımcıyı evlere hapsetmiş durumda. PS5 ve PC'ye özel olarak çıkış yapacak oyunun, 4 Haziran'da düzenlenecek Playstation 5 etkinliğinde gösterilmesi de bekleniyordu. Fakat bu etkinliğin de iptal olduğunu hatırlatalım.

Godfall, fantastik bir dünyada geçecek looter slasher türünde bir oyun olacak. Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox'ın dağıtıcılığını yapacağı oyunun resmi çıkış fragmanını hala izlemediyseniz, onu da aşağıya bırakıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum