Godzilla Vs Kong'un İlk Fragmanı Yayınlandı!

Filmin senaryo özeti de paylaşıldı

Legendary ile Warner Bros ortaklığında izleyeceğimiz Godzilla vs. Kong filmini epey uzun bir zamandır bekliyoruz. Yaklaşık iki ay sonra 26 Mart'ta vizyona girecek olan filmden sonunda ilk fragman da yayınlandı. Vizyon tarihiyle aynı zamanda HBO Max üzerinden de yayınlanacak olan filmi bu servis üzerinden izlemek istiyorsanız yayın tarihinden itibaren bir aylık bir süreye sahipsiniz. Çok eski zamanlarda dünyanın koruyucuları olarak da bilinen devasa yaratıkların mücadelesini günümüze getirecek olan film de Amerikan Ordusu da yine kilit bir role sahip olacak gibi gözüküyor.

Yayınlanan ilk fragmanda Kong ile bağ kurmuş küçük bir kızı çocuğunu da görmek mümkün. Jia isimli bu kız çocuğu Kong'un insanların safında yer alması için en kilit etken gibi gözüküyor. Filmden ayrıca senaryo özeti de yayınlandı. Paylaşılan özet şu şekilde;

"Efsaneler Godzilla vs Kong filminde karşı karşıya gelecek. Bu efsanevi düşmanlar dünyanın kaderi sınırda dururken, çağlar boyu süren olağanüstü bir savaşın içerisinde. Kong ve onun koruyucuları gerçek evlerini bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Ayrıca onların yanında yetim bir kız çocuğu Jia da Kong ile eşsiz ve güçlü bir bağ geliştirerek yola devam edecek. Hiç beklenmedik bir şekilde kendilerini öfkelenmiş Godzilla2nın yolunda buldukları zaman kıyamet dünyanın etrafında yayılacak. Bu iki titanın epik dövüşü dünyanın merkezinde yatan gizemin sadece başlangıcı." 

Aslında fragmana ve senaryo özetine bakınca tam sinema atmosferinde tecrübe etmelik Godzilla vs Kong'u evde izlemek pek aynı tadı vermez gibi gözüküyor. Ancak çok zor şartlardan geçerken bu tarz durumlara da hazır olmak gerekiyor. Şimdilik elimizdeki bu bol aksiyonlu fragmanla birlikte filmin vizyon/yayın tarihini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum