Goichi Suda ve Shinji Mikami, Killer7 İçin Bir Devam Oyunu Yapmak İstiyorlar

Öncesinde de “Killer7 Complete Edition”ı

Grasshopper Manufacture CEO’su Goichi Suda (nam-ı diğer Suda51) ile Resident Evil serisinin yaratıcılarından Shinji Mikami, Killer7 Complete Edition ve bir devam oyunu üzerinde çalışmak istediklerini söylüyorlar.

Bu yılın Grasshopper Direct sunumunda Suda’ya Mikami eşlik etti ve önümüzdeki dönemde oyun severlerle buluşturacakları Shadows of the Damned yeniden yapımı üzerine konuştular. Sunumun ana konusu Shadows of the Damned: Hella Remastered olsa da programın son dakikalarında gelecekteki projeleri üzerine de görüşlerini paylaşıyorlar. (Videonun 38. dakikasından itibaren izleyebilirsiniz)

Mikami, senaryosunu Suda ile ortak yazdıkları Killer7’ye dönmek isteyebileceğini söylüyor. Mikami “Oyun yaratmak konusunda olabildiğince işin içinde yer almak istediğimi fark ettim ve Suda'nın Killer7'nin devamı niteliğinde bir oyun yapmasını çok isterim” deyince, Suda “Cidden mi?” diye karşılık veriyor :)

Sonrasında da “Günün birinde Killer7’nin devamını veya ‘complete edition’ versiyonunu görebiliriz belki. Önce ‘complete edition’ı tercih ederim. Sonrasında da ‘Killer11’ veya ‘Killer7 – bir şeyler’ olabilir. ‘Killer7: Beyond’ belki” diye devam ediyor sözlerine Suda. Mikami de Killer7: Complete Edition’ın yapılabileceğini söyleyerek Suda’ya destek veriyor.

Her ne kadar bugüne kadar herhangi bir girişim yapılmamışsa da en azından bu ikilinin kafalarının bir köşesinde Killer7’ye geri dönmek gibi niyet olduğunu öğrenmiş olduk. Bakalım fikirden eyleme ne zaman geçecekler.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum