Rare'in Nintendo 64 dönemi klasikleri GoldenEye 007 ve Perfect Dark'tan esinlenen Agent 64: Spies Never Die'ın çıkış tarihi belli oldu, önümüzde 1 aydan az bir süre kalmış.
Tek kişi -Replicant D6- tarafından geliştirilen Agent 64, ilham kaynağı GoldenEye ve Perfect Dark'ın kahramanları James Bond ve Joanna Dark'ın yerine John Walter isimli bir özel ajanı koyuyor; çatışmalardan sağ çıkmaya, gizli planları çalmaya ve rehineleri kurtarmaya çalışacağınız bir maceraya davet ediyor sizi. 14 görevden oluşan senaryo modunun yanında, çok oyunculu modları da bulunuyor.
Agent 64: Spies Never Die, 11 Ağustos'ta oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Nostalji duygularımıza hitap edecek bir oyun geliyor gibi. Bu konuda ne kadar başarılı olacak bakalım.
















