Gotham Knights'tan Harley Quinn Dolu Fragman!

Aksiyonun dozajı artıyor

Uzun bir aranın ardından bizleri tekrar Batman alemine geri götürecek olan WB Montreal, bu kez bizleri Yarasa Ailesi'nin üyelerine ortak edecek. İlk fragmanı ile pek de bekleneni veremeyen (sadece YouTube yorumlarına bakmanız yeterli) oyun, yeni fragmanında oyunun kötü karakterlerini bizlerle paylaşıyor.

Gamescom esnasında heyecanı artırmak için ortaya çıkan oyunda, Mr. Freeze, Clayface ve Harley Quinn gibi önemli kötü karakterler ile karşılaşacağız. IGN'in paylaştığı 7 dakikalık videoda ise, Harley ile Nightwing'in dövüşünü izleme fırsatı buluyoruz. Bu fragmanda dövüş sistemi çok daha derli toplu görünüyor.

Bildiğiniz gibi Batman serisinin "kayarak en uçtaki adama vurma" mekaniği bir internet meme'i haline gelmiş durumda. Gotham Knights'ın ilk fragmanında da Nightwing'in adeta uçtan uca zıplayarak herkesi dövdüğünü görmüştük. Bu fragmanda ise bahsi geçen durum çok daha abartısız ve pürüzsüz bir hale getirilmiş.

Nightwing'in dövüş yetenekleri ve ekipmanlarını da fragman içerisinde bir kez daha görme fırsatı buluyoruz. Peki fragmanın ardından Gotham Knights'a olan bakışınız değişti mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum