Gran Turismo 7 İle Seri Özüne Dönecek

Klasik GT'lere yakın bir deneyim

Polyphony Digital başkanı Kazunori Yamauchi, Gran Turismo 7 hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Yamauchi, oyuncuların Gran Turismo serisinin nesilden nesile geçişte ne gibi farklılıklardan geçtiğini her zaman takip edemediklerini, bunun özellikle de espora kayan Gran Turismo Sport için geçerli olduğunu söylüyor. Bazı oyuncuların bu oyuna çok yabancı kaldığını kabul eden Yamauchi, Gran Turismo Sport'un serinin diğer oyunlarına göre daha farklı biçimde destek aldığını da eklemiş.

Gran Turismo 7 fragmanında da gördüğümüz gibi Sport Modu yine önem taşıyacak ama Gran Turismo 7'nin en büyük özelliği serinin özüne dönecek olması. Yamauchi, GT7'nin klasik bir Gran Turismo deneyimi sunacağını söylüyor.

"Her ne kadar FIA şampiyonası gibi öğeleri de almış olsak da serinin bu 7. oyunu aynı ilk 4 Gran Turismo oyunu gibi tam ölçekli bir deneyim sunacak" diyen Yamauchi, Gran Turismo 7'nin Gran Turismo'nun geçmişi, bugünü ve geleceğinin kombinasyonu olacağını da tekrarlamış. Ama özellikle de ilk 4 klasik Gran Turismo'yu sevenler (ki aralarında ben de varım) yine o seviyede bir deneyim yaşacaklarını bilerek mutlu olabilirler.

Gran Turismo 7 bu yıl içerisinde PlayStation 5 için çıkacak.

YORUMLAR
creepylord
2 Şubat 2021 02:37

PS4 e gelmeyecek oluşunun hüznünü yaşıyoruz.

Parolamı Unuttum