Gris, Bu Hafta PS4 Versiyonuna Kavuşuyor

Gris övme seanslarımız yeniden başlasın :)

Geçtiğimiz yılın beni en çok etkileyen oyunlarından birisi olmuştu Gris. Pek çok oyunsever için de benzer bir tablo geçerli olsa gerek ki, oyun bu sene TGA 2019 aday listelerinde kendisine yer bulmayı başardı. Oyunun yaşattığı deneyimi ne kadar anlatsam az kalır bana göre, en güzeli bugüne kadar denemeyenlerin bizzat tecrübe etmeleri. PS4 sahipleri de artık böyle bir imkana kavuşuyorlar.

İspanya merkezli oyun firması Nomada Studio tarafından geliştirilen Gris, Berlinist tarafından yapılan orijinal müziklere ve Conrad Roset tarafından hayat verilen çizimlere ev sahipliği yapıyordu. Nitekim, oyunun müzikleri de görselleri de etkileyiciydi. Örtük bir şekilde sunulan, alttan alta paylaşılan hikayesi için de benzer bir değerlendirmede bulunmak mümkün. Sonuçta ortaya gayet etkileyici bir oyun çıkmıştı.

> GRIS - İnceleme

Şimdi bu tecrübeyi PS4’te de deneyimleme şansımız olacak. Özellikle, PS4 Pro için daha etkileyici görseller sunulacağı, ses kalitesinin artırıldığı ve PS-özel içeriklerin bulunacağı ifade ediliyor.

Bugüne kadar 300.000 kopyanın üzerinde satış rakamına ulaşan Gris, 26 Aralık’tan itibaren PS4 kullanıcılarının da beğenisine sunulmuş olacak. Bakalım bu versiyonunun satış performansı nasıl bir seyir gösterecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum