Grounded'ın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Örümcek korkusu olanlar bakmasın

Microsoft ve Obsidian Entertainment PAX East 2020'deki sunumları sırasında Obsidian'ın küçük bir ekiple geliştirmekte olduğu yeni oyunu Grounded'ın da ilk resmi oynanış videosunu paylaştı. 15 dakikalik bu oyunda oyunun temel mekaniklerini görme şansını elde ediyoruz. Görünüşe göre Grounded düşündüğümüzden daha detaylı bir oyun, işin içinde bina yapma, eşya üretme gibi mekanikler de var.

Oyun çıkışıyla birlikte PC ve Xbox One arasında çapraz oynanışa imkan tanıyacak. İstersek üçüncü, istersek birinci şahıstan oynayabileceğimiz oyunda elimize alabileceğimiz her şeyi aynı zamanda fırlatabiliyor da olacağız.

Obsidian oyunda ilerleme için Metroidvania tarzı bir yaklaşım benimsemiş, yani yeni yetenekler elde edip yeni araçlar buldukça, haritanın önceden erişelemeyen kısımlarına da ulaşabilmeye başlayacağız. Çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte veya çevrimdışı solo oynamak da mümkün olacak. Örümcek korkusu olanlar için de Arachnophobia modu düşünülmüş, aksi taktirde oyundaki örümcek bolluğunu düşünürsek fobisi olanlar sıkıntı yaşayabilirdi.

Oyunun bu sene içerisinde çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum