GTA 5 Motoruyla Terminator 2'yi Yaratmak Mı? Hadi Canım!

Ne diyeceğimi bilemedim

GTA V motoru gerçekten de çok acayip, neredeyse her türlü sahneyi yaratmaya olanak sağlayan bir motor var oyunda. Mesela ben GTA 5 motoruyla MGS 5 fragmanı haberini hatırlıyorum da ona bile ne kadar şaşırmıştık. Hatta yine birkaç yıl önce birileri Terminator 2'deki kovalamaca sahnesini GTA 5 içinde hazırlamayı başarmıştı. O bile yeterince etkileyici bir şeyken bugün izlediğimiz bir video gerçekten ağzımızı açık bıraktı. Kramer's Media ismindeki Rus ekip neredeyse Terminator 2'nin tamamını GTA V motoruyla yaratmış! Yayınlanan videonun süresi 1 saatin üzerinde ve gerçekten de inanılmaz görünüyor.

Elbette bu videoda kullanılan modeller GTA 5'in içinde yer almıyor; Terminator 2'ye özel karakterler ve objelerin yaratılması için de çok sayıda mod kullanılmış. Yani ortada ciddi bir emek var. Bir kere takip sahnesi zaten olağanüstü, onu bir kenara bırakıyorum. T-1000'in demir parmaklıklardan geçtiği, eriyik halden tekrar insan formuna büründüğü ve Sarah Connor'ı parmağıyla çivilediği sahneler de imkanlar dahilinde son derece başarılı olmuş.

Videonun tek eksi yani seslendirmenin tamamen Rusça olması. Kramer's Media gelen soruları karşısında İngilizce versiyonunu hazırlamayacaklarını ama filme altyazı ekleyeceklerini belirtmiş. Eğer siz de GTA V içinde Terminator ile ilgili bir şeyler yapmak isterseniz şuradan filme özel hazırlanan çeşitli modelleri indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum