GTA Online Oyuncusu, Tam 18.340 Saatin Ardından Milyarder Oldu

Tam 764 gün...

Çıktığı günden beri adı rekorlarla anılan bir oyun GTA 5. Elbette oyunun online modunun da bu rekorlarda etkisi büyük. 9 yıldır hayatımızda olan oyun, özellikle RP sunucuları ile bir kez daha hayat bulmuştu. Fakat bugün sizlerle GTA Online dünyasının en ısrarcı oyuncularından biriyle tanışacağız.

GTA Online'ın subreddit'inde paylaşılan şu görüntüde, jamcar70 isimli kullanıcı hesabının sonunda 1 milyar dolara ulaştığını söylüyor. Gönderinin en dikkat çekici kısmı ise oyuncunun tam 2 yıl 34 gün boyunca GTA Online oynamış olması.

Gönderinin altındaki yorumlar da en az bizim kadar şaşkın oyunculardan oluşuyor. Bir kullanıcının hesabına göre jamcar70'in bu oynanış süresine ulaşması için GTA Online çıkış yaptığı günden beri her gün günde 6 saat oyunda kalmış olması gerekiyor...

1 milyar dolara ulaşmak elbette yoğun bir grind süreci istiyor. Jamcar70 sorulara cevap vermemiş olsa da bu paraya nasıl ulaştığına dair bazı teoriler mevcut. Oyunculara pasif gelir sağlayan gece kulübü görevleri bunun iyi bir örneği. Oyuncular bu metot ile kamerala geçerek AFK kalıyor. Böylece siz kendi işinizi yaparken, karakteriniz para kazanıyor.

Dostumuzun bu kadar parayı ne ile harcayacağını ise merak ediyoruz...

YORUMLAR
Pixlik
28 Eylül 2022 17:27

Hile araçlarının hala çalıştığı ve rockstarın üç maymunu oynadığı bir oyunda 1 milyar çokta hayal değil sanki.

Parolamı Unuttum