Guardians Of The Galaxy 3 Setine Hüzün Çökmüş

Duygusal bir veda bizleri bekliyor

Marvel Sinematik Evreni'nin uzay anlamında ufuklarını genişleten ekibi Guardians of the Galaxy üçüncü filmiyle en azından bir süreliğine veda etmeye hazırlanıyor. Serinin yönetmeni James Gunn her fırsatta bu yeni filmin atmosfer olarak diğerlerinden farklı olacağını söylüyor. Üçüncü filmin veda havası sete de yansımış durumda. Sosyal medya üzerinden hayranlarla konuşan Gunn, yeni film setinde bolca gözyaşı olduğunu söylemiş. 

Gelen "Setteki ruh hali nasıl?" sorusuna; "Dürüst olmak gerekirse hepsi harika. Oyuncuları ve tüm ekibi çok seviyorum ama ortada bir de büyük bir mutsuzluk havası var. Neredeyse her gün bunun neredeyse hepimiz için son Guardians filmi olduğunu bilmenin verdiği gözyaşları var." cevabını veren Gunn, duygusal bir vedayı bir kez daha işaret etti. Avengers: Endgame'in ardından ekip içi dinamiklerde de bolca değişiklik göreceğimizi tahmin ediyorum. Üstüne bir de bu yeni dinamikleri bir veda filmine uydurmak hayranlar için de bolca gözyaşı anlamına geliyor.

Tabii MCU için bir anda Guardians of the Galaxy gibi bir kozmik materyali denklemden çıkarmak da epey zor olacaktır. Belki de üçüncü film ile birlikte Nova Corps gibi yeni yeni kozmik içerikler evrene dahil olmaya başlar ve Multiverse çılgınlığı biraz sakinledikten sonra uzayın derinliklerine Kova Kafa ile birlikte inme şansını bulabiliriz. 5 Mayıs 2023'te vizyona girecek olan Guardians of the Galaxy Vol. 3, bir başka MCU döneminin de son noktası olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum