Guardians of The Galaxy ve Avengers Uzayda Bir Araya Gelebilir!

Buluşma tahmin ettiğimizden daha zor olabilir!

Guardians of the Galaxy 2'nin çıkmasına sayılı günler kala haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Avengers: Infinity War'a giriş filmi olarak kabul edilen film hem kendi hikayesinin hem de Avengers filmi arasındaki köprü olması bekleniyor.

Fakat bu iki ekip nasıl bir araya gelecek? Daha önce sizlere Guardians of The Galaxy 2'nin sonunda tam 5 ek sahne olduğunu söylemiştik. Bu ek sahnelerin Infinity War ile bağlantılı olabileceği konuşulan teoriler arasında yer alıyor. Fakat Infinity War'a ait en taze bilgi filmin oyuncularının Fandango ile yaptığı röportajda yer alıyor. Röportajda Zoe Saldana ve Dave Bautista sürekli kendi ekiplerinin uzayda yer aldığını belirtiyorlar. Bu da acaba Infinity War'un Dünya'da değil de başka bir gezegende geçip geçmeyeceği yönünde sorular oluşturuyor.

>Spider-Man'den Deadpool'a... Marvel Sinematik Evreni İçin Ufukta Neler Var?

Infinity War'un uzayda ya da başka bir gezegende geçmesi aslında en mantıklı senaryo. Şu an itibari ile elimizdeki iki Avengers üyesi, Thor ve Hulk başka gezegende(Skaar) mahsur durumdalar. Guardians of The Galaxy ekibi zaten gezegenler arasında gidip geliyor. Sonsuzluk Taşları bir çok gezegende hatta düzlemde dağılmış durumda. Thanos'un bellirli bir yeri olmaması ve çizgi romandaki Death aşkı yerine muhtemelen Thor: Ragnarök'te göreceğimiz Hela'nın işin içine girmesi filmin belki de bir çok yerde geçeceğini gösteriyor. Tabii ki bunlar tamamen dedikodu ve teori. 

>Beyaz Perdede İzlemek İstediğimiz 14 Süper Kahraman

Tabii bir de işin içine çizgi roman hikayesi de giriyor. Infinity Gauntlet hikayesinde Nebula'nın rolü oldukça fazla. En son Guardians of The Galaxy ekibi ile oldukça sıkı fıkı olan Nebula'nın akıbeti henüz belli değil. Şu an iki ekibin nasıl bir araya geleceği konusunda net bir bilgi yok. İki ekibin birbirinden oldukça farklı olması ve her birinin filminin yine farklı tonlarda yer alması bizleri hem düşündürüyor hem de heyecanlandırıyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum