Guardians of the Galaxy'nin Bestecisi Değişiyor

The Suicide Squad etkileri

Guardians of the Galaxy'nin üçüncü filmi bir süre askıda kalınca MCU hayranları dört bir koldan kampanyalar başlatmıştı. Sonrasında Disney geri adım attı ve neredeyse tüm ekip James Gunn önderliğinde seriye geri döndü. Ancak arada yaşanan bu süreçte James Gunn, DC için The Suicide Squad filmini yaptı ve kariyerinde bazı değişiklikler oldu. Bu değişiklikler Galaksinin Koruyucuları'na da yansıdı ve ilk iki filmin bestecisi Tyler Bates ile yollar ayrıldı. James Gunn, filmin müziklerini son olarak The Suicide Squad filminde de birlikte çalıştığı John Murphy'e emanet etti. 

CinemaBlend'e verdiği röportajda, "Adım adım finale doğru gidiyoruz. Her sahnenin nasl yapılacağını ekibimle konuştum. Bu filmi çekmeye Mayıs ayında başlayacağız. Bu iş bittikten sonra John Murphy'nin yazdığı müzikleri dinleyeceğim. Sanrım Murphy'e Guardians'ın müziklerini yaptırarak biraz kendimi şımartıyorum." diyerek bu yeni birliktelikten çok mutlu olduğunu belirtmiş. Murphy'nin Suicide Squad filminde yaptığı işleri de tek tek örnekleriyle açıklayan Gunn, filmin müziklerinin atmosfere olan katkısına hayran kaldığını da dile getirmiş.

James Gunn'ın da dediği gibi King Shark'ın akvaryum sahnesi, Ratcatcher 2 ile Bloodsport'un ikonik otobüs konuşması ve filmin açılışı müzikal anlamda epey kaliteliydi. Tüm bunları planlayan John Murphy de kendisine bir MCU bileti kapmış oldu. 5 Mayıs 2023'te vizyona girecek olan üçüncü film ile birlikte MCU'nun en eğlenceli uzaylı ekibine veda edeceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum