Guillermo del Toro Daha Fazla Çizgi Roman Filmi Yapmayacak

Hellboy seni özlüyor

Hollywood'da son dönemlerin en popüler işleri çizgi roman uyarlamaları. Disney ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin gişeyi bu denli domine etmesi tüm stüdyoları çizgi roman filmi yapmak konusunda cezbediyor. Ancak bazı isimler bu durumdan oldukça rahatsız. Usta yönetmen Guillermo del Toro da rahatsız olan isimlerden birisi. 

Daha önce Blade 2 ve Hellboy filmlerinde yönetmenlik yapmış olan del Toro, Entertainment Tonight'a yaptığı açıklamada artık çizgi roman filmi yapmayacağını açık bir dille belirtmiş. Kendisini hiçbir zaman "süper kahraman insanı" olarak görmediğini belirten del Toro, bir "canavar insanıymış".


Eskiden çizgi roman uyarlamaları yaptığı dönemde kuralları çiğnemekten keyif aldığını belirten del Toro, "Ben Hellboy filmlerini veya Blade'i yaparken herkes bana karşı çıkıp, işlerin nasıl yapılması gerektiğini söylüyordu. Kuralları yıkmak gerçekten çok eğlenceliydi. Mesela Justice League Dark oldukça ilgi çekici bir konuydu çünkü onların hepsi canavardı... Fakat ben hiçbir zaman bir süper kahraman insanı olmadım, ben canavarları severim. Zaten o proje de olmadı" şeklinde

Guillermo del Toro ve Justice League Dark'ı bir araya getirince ortaya gerçekten şahane işler çıkabilirdi diye düşünüyorum. Ancak artık del Toro'nun çizgi roman filmlerinden elini ayağını çekmesiyle birlikte bu olasılık da ortadan kalkmış oldu.

YORUMLAR
skyfall
9 Ağustos 2019 20:06

Bi Pasific Rim 2 çekte keyifimiz yerine gelsin be üstat

Parolamı Unuttum