Guilty Gear Strive Çıkışına Bir Ay Kala Ertelendi

Artık bu haberlere alıştık

Meraklıları için bu yılın en heyecanla beklenen dövüş oyunlarından biri olan Guilty Gear Strive da maalesef ertelenen oyunlar arasına katıldı. Son derece başarılı bir açık beta süreci geçiren oyun, oyunculardan da gerek netcode, gerekse oynanış ve görselleriyle tam not almayı başarmıştı. Ancak her şeyin yolunda gittiği düşünülürken o ünlü erteleme haberlerinden biriyle daha karşılaştık.

Normalde 9 Nisan tarihinde çıkması gereken oyunun yeni çıkış tarihi 11 Haziran olarak belirlendi.

Geliştirici ekip Arc System Works, betada gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını, oyuncular için en iyi oyunu geliştirmek için çabaladıklarını söylemiş. Online lobiler ve sunucu kararlılığı gibi alanlarda oyunun biraz daha cilaya ihtiyacı olduğunu söyleyen geliştirici, bu gecikmeden dolayı özür de dilemiş.

Arc System Works açık betanın ardından genel bir anket düzenlemişti ve burada aldıkları eleştiri lobilerin hantallığı yönündeydi. Ayrıca rövanş maçı yapamamak ve tekrar lobiye dönmek zorunda olmak da beğenilmeyen özelliklerden biriydi. Görünüşe göre Arc System Works en ufak eleştirileri bile dikkate alarak oyunun bu bakımdan kusursuz olmasını istiyor ki bu da güzel bir şey.

Guilty Gear Strive, 11 Haziran 2021'de PC, PS4 ve PS5 için çıkacak.

YORUMLAR
sSnake
4 Mart 2021 18:18

Umarım arayüzü de elden geçirirler, heyecanla bekliyorum. 

Parolamı Unuttum