Guy 'Dr Disrespect' Beahm, E3'te Olanlar İçin Özür Diledi

Özürümü dilerim, işime bakarım

E3 2019'da oyunlar ve sunumlar kadar konuşulan şeylerden biri de Dr Disrespect'in yaptığı yayın ve ardından hem E3'ten kovulması, hem de Twitch'ten ban yemesi olmuştu. Dr Disrespect ilk gerçek hayat yayınında E3 fuar alanındaki tuvaletlere girip kayıt yapmaya devam etmiş ve böylece eyalet kanunlarına ihlal etmişti.

Fuarın gerçekleştiği Kaliforniya eyaletinde herkese açık olan tuvaletlerde yayın yapmak veya video çekmek kesinlikle yasak. Dr Disrespect'in yayınında da tuvaleti kullanan insan ve çocuklar açıkça görülüyordu, hatta kendisi de tuvaleti kullanırken kameramanı hala çekim halindeydi.

Twitch, Dr Disrespect'in ceza süresinin gelecek hafta dolacağını açıkladı (altın yumurtlayan tavuklarından birisinden fazla uzak kalmak istemiyorlar tabii), Dr Disrespect de yaratmış olduğu karakterden sıyrılarak Guy Beahm olarak nihayet bir özür mesajı yayınladı.


"E3'te dolaşıp film çekerken gerçekten de tuvaletler konusundaki kanunları hiç aklımıza getirmedik, çünkü aslında böyle bir niyetimiz yoktu. Bunu kötü bir niyetle yapmadık, zaten tüm yayını izlediyseniz bunu siz de görmüşsünüzdür. Biz sadece bir macerayı kayda almak istedik ama maalesef kanunlardan habersiz biçimde bu macerayı yanlış bölgelere taşıdık. Dr Disrespect markası adına bunun için sizlerden özür dilerim."

Beahm kendisini bu olayda yalnız bırakmayan ailesine, arkadaşlarına, hayranlarına vs de teşekkür ederken Twitch'in en ünlü yayıncılarından biri olmayı çantada keklik görmediğini, bu yaşanan olayın bir geri adım olduğunu ama bundan ders aldıklarını belirtmiş.

Beahm'in yayınladığı özür mesajının tam metnini dilerseniz şuradan okuyabilirsiniz.

Bu özür mesajını Dr Disrespect olarak değil de kendisi olarak atması olayı ciddiye aldığını göstermek için olsa gerek, hatırlarsanız daha önce de eşini aldattığını gerçek kimliğiyle açıklamış ve bir süre yayınlarına ara vermişti. O olayın ardından geri dönüşü müthiş bir ilgiyle karşılandı, hatta Twitch bu trafiği kaldırmakta zor anlar yaşadı. Bakalım bu seferki dönüşü de aynı olacak mı?

YORUMLAR
Mehmet
2 Temmuz 2019 16:13

tam alman filmci tipi var bunda

Parolamı Unuttum