Arkham Origins’in Hataları Bir Süre Düzeltilmeyecek

Gülü sevebilirsiniz ama bu kadar da olmaz.

Rocksteady’den sonra Warner Bros. Interactive Montreal’in kontrolüne geçen Arkham serisinin son, ama öykü anlamında ilk oyunu olan Arkham Origins yeni senaryo DLC’sini bekliyor.

Ama bu DLC, belli ki ekibin neredeyse tüm vaktini alıyormuş. Bu sebeple de senayonun sürecini engellemeyen hiçbir hatanın yamanması için güncelleme çıkarılmayacakmış bir süre.

En son 1.05 durumuna gelen oyunun beklenen ve oynanışı baltalayan problemleri çözmesi umulan yaması, Topluluk yöneticisi “Mercury” tarafından yalanlandı.

“Takım şu anda hikâye DLC’si üstünde çalışmakta ve forumlarda bahsettiğiniz sıkıntılar için herhangi bir yama planı da bulunmuyor.”

Oyunda ilerlemeyi engelleyenler hariç hiçbir problemin bir daha düzeltilmek için masaya yatırılmayacağını da belirten topluluk yöneticisi, bolca kızgın forum üyesi yaratmış durumda.

Eh, DLC’nin parayla satıldığı ama yamanın ücretsiz olduğu bir dünyada böyle bir karara pek de şaşırmamak lazım. Gerçi şaşırmamak, onaylamakla aynı anlama gelmiyor, o da ufak bir not olarak ilişsin buraya.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum