Mobilgezer Başlıyor!

Mobil dünyayı unuttuk sanmayın!

Merhaba arkadaşlar!

Bundan böyle haftanın en iyi Mobil oyunlarını bulabileceğiniz Mobilgezer sayfalarıyla karşınızda olacağız.

Mobilgezer’in parolası; “İyi oyunları tanıt, Kalitesiz oyundan uzak dur”.

Evet.. Geçmişte epey kötü oyun çıktı mobil platformlar için, bu durum “Core” olarak tabir edilen oyuncuların mobil oyunlara ilgisini azalttı, tabii donanımı geride kalan telefon ve tabletlerin hantal yapısı da eklenince durum tam bir çile olmuştu fakat artık işler değişti.

Hızla gelişen teknoloji ve her geçen gün artan talep ile oyun üreticileri artık gerçekten ciddi işleri Free to Play olarak bizlerin beğenisine sunuyor. Tabii bu noktada biz devreye giriyoruz. Her hafta yüzlerce oyunun ortaya çıktığı mobil oyun piyasasından en iyi olanları size sunmayı görev edindik.

Tabii en iyi 5 oyunu sizlere sunmakla kalmayacağız, ilerleyen haftalarda, oyun içi tanıtımlarımız ve daha bir çok yeniliğimiz olacak.. Mobilgezer sayfalarını takip edin!


 Captain Strike

Online MMOFPS cehpesinde çatışmalar her geçen gün yoğunlaşırken, konsollar ve bilgisayarlar birbirinden iddialı Online FPS oyunlarına sahipken elbette Mobil platformlar göz ardı edilemezdi. Captain Strike işte buna tepki olarak doğdu!

Captain Strike, birbirinden heyecanlı kapışmalara sahne olan PVP modları ile bezeli, ustalıkla hazırlanmış bir Online FPS. Aslında oyun bir süredir Çinliler tarafından oynanıyordu ve yeterli olgunluğa erişince tüm dünya oyuncularına sunuldu.

Nereye ateş edeceğim komutanım?!

Oyunun grafikleri oldukça iyi, kontroller rahat, eğer tabletiniz veya telefonunuz çok eski değilse, kasılma, donma gibi sorunlarla karşılşamadan sıkı mücadelelere girişebilirsiniz.

Silah seçenekleri, zengin oyuncu sayısı, akıcı oyun yapısı ile Captain Strike, haftanın en iyi oyunlarından biri olmayı başarıyor.

Grafikler: 85

Oynanabilirlik/Devamlılık: 80

Ses/Müzik: 75

Mevcut olduğu Platformlar: iOS & Android

iOS İndirme

Android İndirme

Fiyatı: Ücretsiz

 


Champ Man 15

Championship Manager, eski pc ve konsollardan günümüze gelen en güzel oyunlardan biri. Her yıl popülerliğini arttıran oyun, Square Enix kalitesi ile “Ücretsiz” olarak “Champ Man 15” adı ile marketlerdeki yerini aldı.

Allah’ını seven defansa gelsin!!

23 Farklı lig ve 440 Kulüp bulunan Champ Man 15’de, veriler devamlı olarak güncelleniyor ve transferler sürekli güncel tutuluyor. Oyunun oynanışı oldukça rahat, üstelik Türkçe olması, İngilizce bilmeyenler için ayrı bir avantaj.

Square Enix’in Final Fantasy serisi ile uzmanlaştığı oyun sistemleri ve derinlik yapısı, Champ Man 15’de de kendisini belli ediyor. Karmaşık olmayan yapıyı, derin bir sistem ile harmanlama konusunda yine oldukça başarılı olmuşlar.

Oynanabilirlik/Devamlılık: 85

Ses/Müzik: 80

Grafik Tasarım: 85

Mevcut olduğu Platformlar: IOS & Android

iOS İndirme

Android İndirme

Fiyatı: Ücretsiz

 


King Of the Course

Bir EA Sports oyunu olan King of the Course, son zamanlarda oyun listelerine giren en iyi Golf simulasyonlarından biri.

EA kalitesi ile karşımıza çıkan bu güzel Golf oyunu, daha önce hiç Golf oynanmamış kişileri dahi kendine bağlayacak düzeyde bir içerik sunuyor.

İyi Golfçü ama Bi Tiger Woods değil..

King of the Course, normal golf oyunlarından aşina olduğumuz 18 delik oyun sistemini biraz daha geliştirmiş ve Casual oyun sistemi ile birleştirmiş. Haritada 18 delik boyunca ilerlerken, ayrıca çeşitli oyun modları ile hem sabrımız hemde yeteneklerimiz sınanıyor.

Bazen tabletinizi kemirmek isteyebileceğiniz bu oyun modlarını geçmek güç olabiliyor kimi zaman fakat ücretsiz kazabileceğimiz altınlar ile bunları aşmak mümkün. Günümüz Golf dünyasından simaların benzerlerini Golfçümüz olarak seçebiliyoruz. Sanırız EA games Golfçülerin yüksek telif bedellerine karşı geliştirdiği bir yöntem, bizce bir sakıncası yok fakat Tiger Woods’a alışık olanlarımız için Legend karakteri ile oynamak biraz çin işi golf deneyimi olarak gelebilir.

Çeşitli Golf sahalarının, yüzlerce level’ın bulunduğu oyunda kontroller gayet rahat ve zamana karşı yarıştınız bölümler dışında endişe etmeden, düşünerek oynayabileceğiniz keyifli bir oyun.

Grafik: 85

Oynanabilirlik/Devamlılık: 80

Ses/Müzik: 75

Mevcut olduğu Platformlar: IOS & Android

iOS İndirme

Android İndirme

Fiyatı: Ücretsiz

 

 


Trials Frontier

Trials Frointer, hiç abartısız şimdiye kadar yapılmış en sağlam motosiklet akrobasi oyunlarından.

Ubisoft kalitesi ile beğenimize sunulan oyun, gerek kaliteli grafikleri ile, gerekse zengin içeriği ile bağımlılık yapıyor. Verilen görevlerle harita üzerinden çeşitli parkurlara ve mücadelelere girişiyoruz, çeşitli motosikletlerin planlarını topluyor, parçalarını bir araya getiriyoruz.

Dönen dünya mı, yoksa motosiklet mi?

Akrobatik hareketler yapmak oyunun ana teması, yalnız bu akrobasi mücadelesi kimi zaman oldukça zorlu olabiliyor, zira öyle görevler isteniyor ki, saatlerce aynı bölümü oynamak zorunda kalabiliyorsunuz. Parmağınızın ekran ile bütünleşeceği bu nadiren çıkan görevler dışında oyun oldukça eğlenceli.

Akrobasi kasabasına hoşgeldiniz!

Karakteristik animasyon filmi tadındaki grafikleri ve akıcı oynanışı ile Trials Frontier, bu haftanın en iyi oyunlarından.

Grafikler: 95

Oynanabilirlik/Süreklilik: 80

Müzik/Ses: 85

Mevcut olduğu Platformlar: iOS & Android

iOS İndirme

Android İndirme

Fiyatı: Ücretsiz

 


HAFTANIN OYUNU:

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: ORTA DÜNYA EFSANELERİ

Bu Epik destanı bilmeyen hemen hemen yok gibidir. O müthiş Orta Dünya atmosferi, Yüzük savaşları, Mordor diyarı.. Orta Dünya’nın bulunduğu gezegenin adının “Arda” olduğunu biliyor muydunuz peki? Ben bunu ilk duyduğumda gerçekten çok şaşırmıştım.

Gazoz olma.. Efsane Ol!

Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Efsaneleri oyunu mobil oyun marketlerine adeta bir bomba gibi düştü ve hem Google Play listelerinde, hem de Appstore listelerinde anında en üste çıktı ve Editör tavsiyesi listelerine girdi.

Müzikleri, hikayesi ve atmosferi ile Orta Dünya’yı ciddi manada yansıtan YE:Efsane, serinin hayranlarına güzel bir deneyim vaad ediyor. En güzel yanı ise; kardeşliğimize seriden aşina olduğumuz kahramanları çağırabiliyor olmamız!

Bu yol Hüküm Dağına gider mi?

YE:Efsane, Yüzük kardeşliği teması üzerine kurulmuş. Oyunda önce Elf, İnsan ve Cüce ırklarından bir kahraman seçerek yola koyuluyoruz. Shire’dan başlayan yolculuğumuz ilerledikçe Orta Dünya’nın karanlık topraklarına doğru uzanıyor. Oyun kısaca kart toplama ve gelişim üzerine kurulu. Orta Dünya topraklarında adım attıkça tecrübe kazanıyor ve yeni kahramanları kardeşliğimize dahil ediyoruz. Türkçe dil desteği olan YE:Efsane’de, açıklamalar ve öğreticiler yeterli düzeyde.

Oyun bir saat sonra kendini tekrarlamaya başlıyor olarak gözükebilir ama biraz daha devam ettiğinizde gerçek manada bir mücadeleye giriyorsunuz. Gittikçe güçlenen Boss’ları yenmek zorlaşıyor ve takımın füzyonunu iyi oluşturmanız gerekiyor. Örneğin: Pippin ve Merry’nin bulunduğu takım düşse bile yeniden ayağa kalkabiliyor.



YE:Efsane ayrıca online Arena savaşlarını sunuyor, oyunda kazanılan Arena biletleri ile girilen Arena, oldukça zorlu, gerçekten güçlü takımlar oluşturmanız ve kahramanlarınızı yeterince güçlendirmeniz  gerekli, eğer haftalık veya günlük turnuvaları kazanırsanız, hatrı sayılır oyun içi ödüller kazanabiliyorsunuz.

Yüzüğü Ateşe atın!

Yüzüklerin Efendisi: Orta Dünya Efsaneleri, şu anki içeriği ve daha sonra gelmesi muhtemel eklentileriyle oldukça sağlam bir Online Kart Toplama oyunu.

Hikaye: 95

Müzik: 95

Oynanabilirlik/Devamlılık: 80

Mevcut olduğu Platformlar: iOS & Android

iOS İndirme

Android İndirme

Fiyatı: Ücretsiz

YORUMLAR
broken keyboard
6 Nisan 2021 08:24

Ne oldu bu seriye.

Parolamı Unuttum