Street Fighter V'ten Bir Sürü Yeni Haber, Bir Sürü Yeni Video

Xbox'ta Yok!

E3 öncesinde araba dolusu Street Fighter V haberi ve videosu düştü.

Bu haberlerin en dikkat çekeni Street Fighter V'in Xbox One'a kesinlikle gelmeyecek olması. Oyun yalnızca PC ve PS4'e geliyor. Bunun sebebi de Capcom'un PS4 ile olan anlaşması. Şunları söylüyorlar: "Gerçek şu ki bi gerçek bir ortaklık. Serinin bu oyunu konsollarda PS4'e özel olacak. Sony ile olan ilişkimiz eskiden yapamadığımız şeyleri yapmak konusunda bize çok kapı açtı. Bu aramızdaki ilişki yalnızca bir pazarlama ilişkisi değil, oynanışa ve geliştirmeye de olumlu etki ediyor."

Yani durum oldukça net, "belki bir süre sonra X-One'a da gelir" gibi bir durum yok.

Daha oyunun kendisiyle ilgili haberlere geçecek olursak; oyunda V-Gauge isminde yeni bir bar bulunacak ve bu bar siz hasar aldıkça dolacak. Dolduğunda da V-Trigger ismindeki saldırı hareketinizi, V-Skill ismindeki savunma hareketinizi ya da V-Reversal ismindeki karşı saldırı hareketinizi yapabileceksiniz.

Örnek olarak V-Trigger'da Chun-Li güçlü saldırılar yapabiliyor, Nash kısa mesafeli, ışınlanmalı bir sürpriz saldırı gerçekleştirebiliyor. V-Skill'de ise örneğin Ryu parry yapabiliyor, M. Bison aduketimsi saldırları geri yollayabiliyor. V-Reversal'da ise tahmin edebileceğiniz gibi kombolardan korunurken karşı saldırı yapabiliyorsunuz.

Bunun dışında Critical Arts isminde, EX Gauge'unuzu dolduracak kadar hasar verdiğinizde yapabildiğiniz kombo bir saldırı duyuruldu.

Gelelim videolara. İlk önce fragman tadında ve az önce sözünü ettiğim V-Gauge hareketlerine eğilen videoyu paylaşayım:

 

4 tane de maç videosu var, onları da şöyle buyrun:

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum