Assassin's Creed'in Yapımcısından Yeni Star Wars Oyunu

Jade Raymond çok çok uzak galaksilere el atıyor

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında ilk Assassin's Creed'in yapımcısı Jade Raymond tarafından kurulan Motive Studios'tan yeni haberler geldi. Yapılan duyuruya göre firmanın ilk yapımı Star Wars evreninde geçen yepyeni bir oyun olacak.

Raymond açıklamasında EA Play'in yaklaşmasıyla birlikte Motive Studios ve Visceral Games'te müthiş projelerin geliştirilmekte olduğunu belirtti. Yapımcı ayrıca 65 deneyimli geliştiricinin halihazırda Motive Studios'ta çalışmakta olduğunu ve daha fazlasının da her hafta ekibe katıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada yeni oyun konusunda pek fazla detay yer almasa da Uncharted serilerinde hem baş yazar hem de baş yapımcı olarak çalışan Amy Hennig'in ekibin başına geçtiği ve Lucasfilm'deki birçok isimle ortaklaşa hareket ettiği belirtildi. Yeni projeyle ilgili daha fazla bilgi ise önümüzdeki aylarda paylaşılacak.

İlk Assassin's Creed serisinin yapımcılığını üstlenen Raymond ile birlikte Uncharted gibi çok sevilen ve başarılı bir serinin hikaye yazarlığını yapan Hennig bir araya gelince bizlerin de heyecanı git gide artıyor. Star Wars Battlefront her ne kadar çoklu oyuncu tarafında etkileyici bir deneyim sunsa da, şöyle güzel hikaye anlatımı içeren bir Star Wars oyununu özlemedik desek yalan olur sanırım. Heyecan ve umutlar büyük, üzme bizi Raymond!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum