Battlefield 1'den Harika Bir Gamescom Videosu; Beta Tarihi Belli Oldu

Yine etkileyici bir video

Battlefield 1’in beklenen Gamescom 2016 videosu bomba bir şekilde aramıza katıldı.

Gamescom’a özel olarak yayınlanan yeni video daha önceki videolar gibi müzikle kurgunun harika bir şekilde birleştirilmesiyse hazırlanmış. Çöl haritasını barındıran videoda atları, treni, çöldeki hava değişimini ve daha pek çok şeyi görme fırsatı yakalıyoruz. Tam sürümde Osmanlı askerlerinden bolca duymayı beklediğimiz sözlerden bazılarını da (23. ve 49. saniye) duymak mümkün. Silah ve haritaya yerleştirilen bayraklar da 26. saniye civarında iyice belirgin hale geliyor.

Aynı zamanda EA bu videoyla birlikte Battlefield 1’in merakla beklenen betası için de açıklamalar yaptı. Battlefield 1’in açık betası 31 Ağustos tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarındaki oyuncular için oynanabilir hale gelecek. Battlefield Insider programına üye olanlar betaya daha erken erişebilecek.

Betada yer alacak haritaysa kapalı alfadaki St. Quentin Scar değil, videoda gördüğümüz Sinai Desert haritası olacak. Counquest ve Rush modları da oynanabilir olacak. Rush modunda eski Battlefield’lardaki M-COM istasyonları yerine telgraf direklerini yok etmeye ya da korumaya çalşacağız.

DICE ek olarak Battlefield 1’in Elite sınıfını da duyurdu. Son Battlefront’taki özel karakterlere benzer şekilde işlev gören bu sınıfta Flame Trooper, Sentry ve Tank Hunter gibi arkadaşlar yer alıyor. Flame Trooper ve Sentry’yi yeni Gamescom videosunda gördük. Tank Hunter ise aşağıdaki görselde görebileceğiniz, zırhlı araçlara ağır hasar verebilen bir silah donatılan Elite üyesi olarak dikkat çekiyor.

battlefield-1-tank-hunter

YORUMLAR
Parolamı Unuttum