Konami'ye İnat, Hideo Kojima Hak Ettiği Ödülü Bu Kez Alıyor

Keighley’in fendi Konami’yi yendi

Geçen yılın en çok konuşulan (ve en çirkin) olaylarından biri, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ile The Game Awards’ta bir ödüle layık görülmesine rağmen Hideo Kojima’nın törene katılamamasıydı. Çünkü Konami, avukatları aracılığıyla büyük ustanın törene gitmesini engellemişti.

Ama görünen o ki The Game Awards’u hem organize eden hem de sunan Geoff Keighley’in kimseye öyle kolay kolay pabuç bırakmaya niyeti yok. Çünkü bu yıl düzenlenecek törende Hideo Kojima’ya “Industry Icon” ödülü vereceğini geçtiğimiz hafta bizzat duyurdu.

Kojima-san’ı törende göreceğimiz için muhtemelen etkinlik sırasında şu sıralar üzerinde çalıştığı son oyunu Death Stranding için de yeni bir video görebiliriz belki. Industry Icon ödülü geçen yıl rahmetli Westwood Studios’un kurucularına verilmişti.

The Game Awards töreni önümüzdeki perşembe, yani 1 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Adaylara göz atmak isterseniz tam listeye şuradaki haberimizden ulaşabilirsiniz. Geoff Keighley’e de bu jestinden (ve inadından) ötürü kendi adıma teşekkür ederim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum