No Man's Sky'ın İlk Büyük Güncellemesi Çıktı

Temeller atıldı

Geçtiğimiz günlerde haberini verdiğimiz büyük No Man’s Sky güncellemesi çıktı.

“Temel Güncelleme” ismiyle adlandırılan bu güncellemenin içeriği de detaylandı. Aşağıdaki videodan da izleyebileceğiniz üzere 1.1 güncellemesiNo Man’s Sky’a bayağı bir şey getiriyor.

Güncellemede en çok dikkat çeken özellik üs inşa etme mekaniği. İstediğimiz şekilde tasarlayabileceğimiz üssümüzde bazı uzaylıları da görevlendirme imkanımız var. Ek olarak başka bir yıldız sisteminden üssümüzün bulunduğu gezegene çabucak gitmek gibi bazı kolaylıklar da olacak.

No Man’s Sky’ın en sinir bozucu yanlarından olan eşya yönetim sistemine de bir çeki düzen verilmiş. Aynı türden eşyaları bir araya getirmenin yanında artık devasa bir yük gemisi alabileceğiz. İstediğimiz yerden çağırabileceğimiz yük gemisine eşyalarımızı direkt olarak ışınlayabiliyoruz da. Arayüzün daha kullanışlı olması için getirilen kısayollar da güzel yeniliklerden bir tanesi.

Güncellemede yer alan bir başka önemli nokta da yeni oyun modları. Normal oyun modunun yanında artık Yaratıcı ve Hayatta Kalma gibi modlar var. Yeni modlardan ilki daha rahat inşa ve seyahat etme imkanı sunarken, diğer mod daha zor koşullara sahip bir oyun deneyimi yaşatacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum