Injustice 2 Ön Siparişe Açıldı

16 Mayıs'a gün sayıyoruz...

 NetherRealm'in geliştirdiği dövüş oyunu Injustice 2, PlayStation 4 için ön siparişe açıldı. Oyunun şu an için iki sürümü bulunuyor ve her ikisi de PlayStation Store'daki yerini aldı. 

Oyunun standart sürümüne 209 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ultimate sürümü ise 329 TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor ve kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. İster istemez tek bir oyun için o kadar para harcanır mı diye soruyor insan. Oyunun Ultimate Sürümü'nü satın alan oyuncular dokuz yeni savaşçıya kilitleri açılır açılmaz sahip olacak, açık olan tüm karakterler için özel olarak tasarlanmış ikişer ekstra zırhlarla oynayabilecek, üç özel kostüm ve bu kostümlerle gelen özel diyalog paketlerine erişebilecekler. Oyunu ön sipariş ile temin ederseniz erkenden Darkseidile oynayabileceksiniz. 

PlayStation 4, Xbox One, Android ve iOS için çıkış yapacak olan Injustice 2'yi 16 Mayıs'ta oynayabileceğiz. Bununla birlikte yukarıdaki satın alma linklerinde oyunun tahmini olarak 19 Mayıs'ta açılacağı belirtilmiş, uyarmadı demeyin. 

Injustice 2, hikaye olarak ilk oyunun kaldığı yerden devam edecek. Batman ve müttefikleri Superman'in rejiminin arkasında bıraktığı enkazı toparlamaya çalışırken bir yandan da onun fanatik destekçileriyle uğraşacaklar. Bunca kaos yetmezmiş gibi bir anda hiç beklenmedik şekilde yeni bir tehlike ortaya çıkacak. Evet doğru tahmin ettiniz, Brainiac dünyaya bulaşacak. Oyunda tam 29 tane karakter bulunuyor.

injustice-2-tum-karakterler

YORUMLAR
Parolamı Unuttum