Call of Duty: WWII'nin Senaryo Modunda Alman Tarafı Olacak Mı?

Sledgehammer Games'in patronu iddiaları yalanladı.

 Sledgehammer Games, 24 Mayıs'ta bir canlı yayın yaptı ve CoD: WWII ile ilgili soruları yanıtladı, oyun hakkında konuşmalar yapıldı ve yayın kazasız belasız sona erdi. Ancak yayın sırasında birkaç defa "Senaryo modunda Axis (Mihver Devletleri) olacak mı? Almanya tarafı ile oynayabilecek miyiz?" gibi sorular yöneltildi ve bu sorular yanıtsız bırakıldı.

Sledgehammer'ın da daha önce hiçbir CoD oyununda görmediğimiz yeniliklerin sözünü verdiğini düşündüğümüzde pek çok kişinin kafasında soru işaretleri belirdi. Acaba Nazi Almanyası da kendi hikaye moduna sahip olacak mı diye düşünmeye başladık. Üstüne bir de Reddit'te uydurma bir sızıntı haberi paylaşıldı ve oyunda Axis (Mihver Devletleri) tarafının da bir senaryo moduna sahip olacağı iddia edildi. Neyse ki Sledgehammer'ın başkanlarından Michael Condrey ateşi söndürdü.

Condrey, Twitter'dan yaptığı kısa ve net açıklamada "Oyunda Müttefik Devletler ile savaşacaksınız ve onların davasını oynayacaksınız. Axis Devletleri acımasız bir düşman, ama hayır, senaryo modunda Axis tarafını oynamayacaksınız." ifadelerini kullandı. 

> Call of Duty: WWII'da Canımız Kendi Kendine Dolmayacak

Tabii ki Mihver Devletleri'ni oyunun çok oyunculu modunda oynayabileceğiz, ancak senaryo modunda da özellikle Nazi Almanyası'nı oynamak harika olurdu. Ana karakteri insani duyguları ağır basan bir Nazi Subayı olabilirdi mesela, genel olarak bu tip karakterleri çok seviyoruz neticede. Piyanist ve Schindler'in Listesi gibi filmlerde bu karakterleri ne kadar sevdiğimizi hatırlatırım (en azından çoğumuz).

Mihver Güçleri tarafını tecrübe etmek harika olurdu, ama Activision'ın bu topa hiç girmediğini düşündüğümüzde çok da şaşırtıcı değil. Ancak canlı yayında bu soruları yanıtlamaktan kaçınmaları olayın kısa sürede büyümesine sebep oldu. Eh, Sledgehammer Games de bu ateşi biraz besler gibi davrandı, sanki gerçekten de böyle bir durum varmış da gizli tutuyorlarmış gibi davrandılar. Neyse ki Michael Condrey bu iddiaların daha fazla büyümesine izin vermedi.

Call of Duty: WWII, 3 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum