Prince of Persia Serisi Bir Gün Geri Dönebilir!

Eski dost Prince'i gerçekten de özledik.

 Bana göre Ubisoft'un en harika oyunlarını içinde barındıran Prince of Persia Serisi bir süredir sessiz, sakin ve unutulmuş bir şekilde kenarda duruyor. Özellikle Assassin's Creed oyunlarının patlama yapmasıyla birlikte Prince of Persia iyiden iyiye toz tuttu. Bununla birlikte serinin yaratıcısı Jordan Mechner, attığı bir tweet ile serinin hayranlarına umut verdi.

Prince of Persia Serisi'ni çok sevdiğini söyleyen ünlü model Chrissy Teigen, Mechner'e Twitter üzerinden "Prince of Persia Serisi hala hayatta mı?" diye sordu. Mechner de bu soruya bizi mutlu edecek bir yanıt verdi. "Chrissy, senin gibi bazı başka insanların da Prince of Persia'yı çok sevdiğini biliyorum. Seriyi hayatta tutmak için elimizden geleni yapıyoruz." dedi. Tabii bu yanıt biraz sağa sola çekilebilir olmuş, ancak yeni bir Prince of Persia için çalışmalar olduğunu bilmek her şeye rağmen sevindirici.

Oynadığımız son Prince of Persia 2010 yılında çıkmıştı. The Forgotten Sands isimli oyuna aynı dönemde bir de film eşlik etmişti. Benim gözümde The Forgotten Sands, serinin tabutuna çivi çakan bir oyun oldu. TFS'nin başarılı olması önemliydi, zira başarısızlık durumunda Ubisoft'un önceliği Assassin's Creed'e kayacaktı. Nitekim öyle de oldu ve PoP Serisi unutulanlar arasına girdi. TFS kötü bir oyun değildi belki ancak PoP'un genel seviyesinin altında bir oyundu ve rakibi en iyi dönemlerini yaşamakta olan AC Serisi'ydi neticede. 

Hafta sonu da gelmişken bir Warrior Within maratonu yapmak lazım aslında. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum