Xbox Live Gold Şubat Ayı Oyunları Açıklandı

Almaya değer mi?

Xbox’ın aylık olarak hizmet verdiği ücretli program Xbox Live Gold’un Şubat ayı oyunları açıklandı. Bu ay Xbox One kullanıcıları dört, Xbox 360 kullanıcılarıysa iki oyuna sahip olacaklar. Oyunlar ise Shadow Warrior, Assassin’s Creed Chronicles: India, Split/Second ve Crazy Taxi. Xbox One kullanıcılarının Xbox 360 oyunlarını oynayabildiklerini de tekrardan hatırlatalım.

Shadow Warrior, bütün ay oynanabilir durumda iken Split/Second 1-15 Şubat arasında oynanabilir olacak. Crazy Taxi için 16-28 Şubat tarihleri arasını, Assassin’s Creed Chronicles: India içinse 16 Şubat-15 Mart arasını beklemek gerecek. Zaten ücret vererek kullandığınız sistem için size sunulan oyunları da ay başında hepsine erişememek sıkıntılı bir durum. Yakın zamanda duyurulan Game Pass sisteminin de yeni çıkacak Xbox exclusive oyunlarını ücretsiz oynama fırsatı verdiği düşünüldüğünde Xbox Live Gold sisteminin cazibesi iyice düşüyor diyebiliriz.

> Xbox One Başarım Sistemine Eşya Kutuları Gelecek!

Xbox Live Gold hizmetini kullananlar ayrıca bu hafta sonu Fallout 4’ü ücretsiz olarak oynayabilecekler. Hizmetin Şubat ayı oyunlarıyla ilgili de bir video yayınlandı, videoyu beğenmeyenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar var.  

          

YORUMLAR
Parolamı Unuttum